|

Ta emot liknande jobb via mejl för

K 3 söker Personaladministratö...

Försvarsmakten Banner

K 3 söker Personaladministratör (GSS/K) till 31.bataljon31. Bataljon är en manöverbataljon, tränad för olika typer av operationer. Kombinationen av hög personell standard, hög rörlighet, utbudet av vapensystem tillsammans med den krävande utbildningen innebär att förbandet utgör en viktig resurs i såväl brigadsystemet som på den internationella arenan.

Just nu söker bataljonsstaben efter ny glädjespridande lagspelare som brinner för administration!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att stötta chefer i personaladministration exempelvis vid rekrytering, anställning, avslut och tidsredovisning. I uppdraget kommer du även dra rapporter och presentera statistik kopplat till personal, viktigt är därför att du har goda kunskaper i Excel.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlig lämplighet.


Grundläggande kvalifikationer:
- Godkänd GMU/VPL/GU
- Svensk medborgare
- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
- Goda kunskaper i Microsoft Office
- God fysik förmåga (soldatbefattning)

Meriterande:
Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem:
- SAP/PRIO
- EMILIA


Övrigt:
Tjänsten inleds med en provanställning om 6 månader som därefter övergår i en tidsbegränsad GSSK- anställning om 8 år.
Anställningen påbörjas efter överenskommelse.


Frågor om tjänsten besvaras av:


Personalchef Johan Halvardsson, 31.Bataljon, 0505-45  10 00

Fackliga representanter
Officersförbundet, Josefina Åsemyr, 0505-45 10 00
SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Social Media
  • facebook
  • Twitter
Ansök här