|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kökschef till Resturang Andrum...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Kökschef till Resturang Andrummet, Kungsträdgården Stockholm

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Stockholm

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker en kökschef som tillsammans med oss vill utveckla Restaurang Andrummet till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus till vår kund SEB. I tjänsten som kökschef ingår daglig drift av verksamheten med en ambition att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Som kökschef på Andrummet ansvarar du för all matlagning och har även huvudansvaret för köksekonomin där du är delaktig i månadsbokslut. Som kökschef ansvarar och planerar du för Restaurangens meny och har huvudansvaret för egenkontroll, inköp via inköpsportal samt personalansvar. Som personalansvarig ansvarar du för att leda och utveckla kökspersonalen, hålla utvecklingssamtal, lönesamtal, och ta hand om övriga förekommande personalfrågor, till exempel uppföljning av rehabilitering. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vad vi önskar av dig
Du har relevant branschutbildning och minst fem års erfarenhet i ledande befattning från restaurang eller storhushåll. Vidare är du certifierad i Haccp eller likande system och har goda datorkunskaper. För att vara lämplig i rollen som kökschef har du tidigare erfarenhet av köksekonomi och behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och drivs av att leda utvecklingen av verksamheter framåt. 

Om Andrummet
Vi söker en Kökschef med ett brinnande intresse för mat och dryck och med stor känsla för service till SEB:s huvudkontor i Stockholm city. Restaurangen är belägen i Kungsträdgården i centrala Stockholm och är inte öppen för allmänheten. Vi har lunchservering för cirka 900 lunchgäster och bedriver vår huvudsakliga verksamhet dagtid måndag-fredag. Utöver det har vi även intern catering och konferens samt en gedigen eventsida. På Andrummet jobbar vi med traditionell och modern husmanskost med inriktning mot mer gröna smaker och tillbehör. Vi har även en gedigen eventsida med allt ifrån champagnemingel till sittande trerättersmiddagar med näringslivets toppar, vilket innebär att vi söker dig som har en hög känsla för mat och kvalité både vad gäller dagens husmanskost och ”fine dining”. Placeringsort: Kungsträdgården, Stockholm.

Vad Fazer erbjuder dig  • Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.

  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.

  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Sofia Froby, 072-55 47 910. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-09-30.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb