|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior servicetekniker till El...

 
 
 
banner

Junior servicetekniker till Eltel Uppsala

Är du en teknikintresserad och serviceminded person som vill få en fot in på ett spännande företag? Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om företaget

Eltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 500 anställda.

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker kommer du att arbeta brett med installationer och service av olika kommunikationslösningar. Arbetet är praktiskt och varierande då du hjälper kunderna med deras digitala lösningar. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder och leverantörer för att utföra ett bra arbete. Du arbetar i Uppsala och utgår hemifrån. På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning, meriterande om det är med teknikinriktning
• B-körkort och goda svenskakunskaper i tal och skrift

För att trivas i rollen har du ett teknikintresse och trivs med att arbeta lösningsorienterat. Som person är du social, serviceinriktad och trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, installation, underhåll, service, tele, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, Uppsala, teknik, wifi, WLAN, fiber, fibernät, kommunikation, support, IT

Ansök härTillbaka