|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior redovisningsekonom till...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Junior redovisningsekonom till Lantmännen i Örebro


Är du en nyexaminerad ekonom som är redo att ta steget ut i karriären som redovisningsekonom? Se då hit! Du erbjuds här en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom redovisning hos ett stort internationellt företag med spännande varumärken och goda karriärmöjligheter. Lantmännen söker en person med stor drivkraft som har för ambition att både utveckla och dela med sig av sina kunskaper inom redovisning. Stämmer detta in på dig? Tveka inte att söka då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker en redovisningsekonom till Lantmännen Unibakes kontor i Örebro. Redovisningsteamet består av tre personer samt en redovisningschef, uppdelade i Örebro och Stockholm. Lantmännen Unibake erbjuder en trevlig atmosfär med kollegor som alla bidrar till företagets utveckling. Som introduktion kommer du att få stöttning och gå bredvid en senior kollega för att på så sätt få en god inblick i arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lantmännen Unibake. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under 8-10 månader för att täcka upp ett vikariat. Lantmännen Unibake kommer att genomgå ett systembyte och behöver därför stöttning under processens gång. Goda möjligheter finns till förlängning och överrekrytering efter uppdragets slut.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att besitta en bred roll med stora ansvarsområden. Du kommer framförallt att arbeta med ekonomiadministration. Arbetet innehåller löpande bokföring och upprättande av bokslut.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med löpande bokföring

 • Ansvara för in- och utbetalningar samt momsdeklarationer

 • Arbeta med övrig tillkommande ekonomiadministration

Tjänsten passar dig som har en stark vilja till utveckling i din roll. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, med fördel inriktning redovisning. Du har ett stort intresse inom ämnet och en hunger efter att lära dig mer. Tjänsten erbjuder goda möjligheter att bredda sina kunskaper och utvecklas inom företaget.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyexaminerad och vill testa på rollen som redovisningsekonom och skaffa en mängd nyttiga erfarenheter och skapa nya kontakter.

Specifikt efterfrågad kompetens: * Akademisk examen inom ekonomi, med fördel inriktning redovisning, från universitet eller högskola

 • Goda kunskaper i svenska och engelska gällande både tal och skrift, då kommunikationen såväl internt som externt används inom koncernen

 • Goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenheter från liknande arbete. Ett stort plus är även om du har erfarenhet av affärssystem och ekonomisystem, främst Microsoft AX och Palette.

Som person är du noggrann och ambitiös samt är en lagspelare med god samarbetsförmåga för att fungera i teamet. Du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete, och trivs med att på eget initiativ driva ditt arbete framåt. Affärsmässighet är något som genomsyrar dig och för att trivas på Lantmännen tror vi att du med en positiv inställning tar dig an nya uppgifter och utmaningar.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, enl. överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lantmännens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 33 500 svenska lantbrukare, har cirka 8 600 anställda, har närvaro i 22 länder och omsätter 36,5 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

 • Örebro
 • Heltid
 • Ekonomi/juridik/inköp
 • 14999765