|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Säljare

unilever banner
No matter who you are, or where in the world you are, the chances are that our products are a familiar part of your daily routine. Every day, around the world, people reach for Unilever products. Our brands are trusted everywhere and, by listening to the people who buy them, we've grown into one of the world's most successful consumer goods companies. In fact, 150 million times a day, someone somewhere chooses a Unilever product.

The history of Unilever

We've been helping people look good, feel good and
get more out of life since the 1890s.

Careers

Overview


Placering
Stockholm, STHM
Bransch
Detaljhandel
Anställningsform
Heltid
Visstid (vikariat/projekt/kontrakt)
Anställningsform
Heltid
Visstid (vikariat/projekt/kontrakt)
Karriärnivå
Gymnasienivå

Junior Säljare


Unilevers vision är att skapa en bättre framtid varje dag och sedan flera år tillbaka är vi ett av världens mest hållbara företag. Vi inspirerar människor att göra små vardagliga saker som adderar upp till en stor skillnad för världen. Vi når mer än 100 miljoner konsumenter och 1 miljon kök varje dag. Och vi kan göra skillnad för dem.

 

 

Brinner du för försäljning av nya produkter? Vill du även vara med på en spännande resa? Då kan den här rollen som junior säljare vara rätt för dig! Nu söker vi tvåhungriga och drivnasäljare, en placerad i Stockholm och en i Göteborg.

 

I rollen som säljare kommer du få möjligheten att arbete med en av Unilevers nyaste produkter – Iste. Rollen innebär nyförsäljning till exempelvis, kaféer, golfresturanger och lunchkorgar. Som säljare har du ett mycket socialt arbete samtidigt som du arbetar självständigt och har stor frihet att skapa och driva din egen agenda. Om du är en stjärna på att sälja Iste kommer det att visa sig i din ersättning! 

 

Tjänsten är en projektanställning mellan Mars – September med goda möjligheter till förlängning. Du rapporterar till vår försäljningschef.

 

 

Vi erbjuder dig:

 

  • En företagskultur som genomsyras av kundfokus, prestation och eget ansvar
  • Ett varierande, socialt och utvecklande arbete som är roligt varje dag
  • Ett arbete i ett hållbart företag som växer och samtidigt minskar avtrycket på jorden
  • Omtänksamma, motiverade och kompetenta kolleger med gemensamt fokus

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som drivs av försäljning och letar efter ett socialt arbete samt uppskattar att arbeta mot uppsatta mål. Troligtvis har du tidigare erfarenhet av någon typ av försäljning.


Som person är du utåtriktad, resultatfokuserad, trevlig, social och trygg i dig själv. Detta då du kommer hantera nya kunder där du förväntas göra snabba avslut. Då du arbetar självständigt är det också viktigt att du är kreativ och lösningsorienterad i ditt arbetssätt.

 

Vidare har du goda kunskaper i MS Office-paketet och hanterar svenska och engelska väl, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. 

  

Ansökan & Kontakt 


Du är välkommen att söka tjänsten på www.unilever.se/careerssenast 30:e Januari.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan snarast.

 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Oskar Palmlund, Kommersiell Försäljningschef, tel nr: 072-518 9323

 

 

 


Ansök här
EmailFriend
back