|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Säljare / Innesäljare t...

Junior Säljare / Innesäljare till ViPo

 

ViPo är ett nyöppnat callcenter i hjärtat av Helsingborgs vibrerande stadspuls med en otrolig utsikt över sundets pärla från mysiga lokaler. Vi har i samarbete med Skatteverket och de största kreditupplysningsföretagen tagit fram ett ID-skydd för privatpersoner som ger besked direkt när något görs med personnumret. Vi tillhandahåller även en spärrservice där våra kunder kan spärra bland annat personnr, ID-kort, pass och kreditkort med ett samtal, allt för maximal trygghet och säkerhet till ett pris som alla kan undvara.

 

Vi söker nya förmågor till vår säljstyrka för att skydda privatpersoners identitet i vårt avlånga land. Tjänsten i sig är ett preventivt skydd, som förebygger ett av Sveriges mest växande brott, nämligen ID-kapningar. Under 2017 blev mer än 200.000 personer drabbade av detta brott till ett totalt värde av ca 6,3 miljarder kronor.


 


Om jobbet
Du kommer att jobba med nykundsbearbetning över telefon gentemot konsumenter runtom i Sverige och vi kommer att bistå med ringlistor och leads.

 

Du kommer ingå i ett växande team med siktet på att nå våra individuella och gemensamma mål. Vi tror på att människor som mår bra gör ett bättre jobb, därför ser vi till att alla på vår arbetsplats blir sedda och hörda. Då vi är ett ungt företag så är utvecklingsmöjligheterna väldigt goda för rätt person.

 

Om dig

Vi söker dig som vill jobba med försäljning och vill vidareutvecklas. Vi tror att du är i början av din yrkeskarriär och är driven, målmedveten och uthållig. Du har god samtalsteknik och behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning men det är inte ett krav då produkten är väldigt enkel att sälja in.

 

Vi erbjuder en heltidstjänst mellan 09-18 måndag till fredag med möjlighet till övertid om man så önskar. Lönen består av en garantidel samt provision. Vi befinner oss på Järnvägsgatan 9 i Helsingborg, mitt emot knutpunkten. Vi ser alltid till att göra de bästa av vår tid på arbetsplatsen, samtidigt som vi alltid ser till att ha så roligt som möjligt!

 

Din ansökan

Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev, genom att klicka på ”Ansök här”. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

 

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Tina Andersen på Monster, 0703-420 308 alt. tina.andersen@monster.se. Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post

 

ViPo – Vi Prioriterar er säkerhet i vardagen

Med ett brett samarbete med några av Sveriges främsta företag inom sina områden så kan vi erbjuda tjänster som förebygger och skyddar befolkningen mot ID-kapningar, samt så möjliggör ViPo det för sina kunder att kunna spärra alla sina värdehandlingar så som körkort, bankkort, pass via ett samtal till vår spärrlinje.ViPo ger dig en överblick av din kreditbild i realtid, och skulle en oväntad förändring ske så blir du larmad omgående. Läs mer om oss på http://www.vipo.se/

 

Sökord: sälj, callcenter, innesäljare, säljare, sales, inboundsales, junior säljare, telemarketing, telefonförsäljning

 

 

 

 

 

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  ViPo
 • Placering
  Helsingborg, SKÅ
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare