|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Javautvecklare till spä...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Junior Javautvecklare till spännande Zaplox i Lund!


Har du ett genuint och brinnande intresse för utveckling och teknik? Är du i början av din karriär, och har erfarenhet av applikations- och backendutveckling i Java? Vill du arbeta i ett inspirerande team, och utveckla nutidens- och framtidens mobila nyckellösningar? Sök då tjänsten som Junior Webbutvecklare hos spännande Zaplox idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Zaplox AB:s räkning en junior javautvecklare som vill arbeta i spännande utvecklingsmiljöer, och som både har erfarenhet av men framförallt ett genuint intresse för backendutveckling! Zaplox utvecklar mobila nyckeltjänster till hotell, som användaren har i sin mobiltelefon. Användaren använder sedan den mobila nyckeln för att öppna, låsa, betala, checka in och ut, och mycket mer! Hotellen får genom Zaplox lösning en unik möjlighet att dels underlätta vistelsen för sina gäster, men också en möjlighet att marknadsföra produkter, erbjuda mervärde och hitta fler försäljningskanaler.

Zaplox grundades 2010 och befinner sig på en spännande resa. Nu behöver de en medarbetare som tillsammans med ett inspirerande team kan fortsätta utveckla Zaplox system och funktioner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zaplox önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Zaplox AB. Zaplox intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare på Zaplox kommer du att arbeta brett över hela stacken. Fokus kommer att ligga på backendutveckling, men du kommer också att röra dig mot frontendutveckling och webbutveckling. Utvecklingen handlar om att optimera och utveckla business-logiken, alltså de regler och funktioner som styr hur Zaplox tjänster fungerar, och du kommer verkligen att få vara med och påverka utvecklingen.

Eftersom rollen är bred, kommer du att få ta del av väldigt många delar av olika typer av utveckling, vilket innebär att din utvecklingskurva kommer att vara brant. Du kommer att ingå i ett härligt team, med väldigt vassa kollegor som kommer stötta dig och se till så att du får de verktygen som krävs för att ta nästa steg i din utveckling.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med backendutveckling, men också front- och webbutveckling

 • Utveckla Zaplox olika funktioner kopplat till den bakomliggande business-logiken

 • Få möjlighet att vidareutbilda spetskompetenser, både på kort och lång sikt

 • Arbeta med design, drift och underhåll av tjänster i Amazon Web Services

Tjänsten passar dig som har viss erfarenhet av backend-utveckling, och som verkligen gillar att lösa problem. Du är också i början på din karriär, och vill ta steget in i ett spännande och innovativt företag. Men framförallt har du ett genuint intresse för webbutveckling och teknik!

Vi söker dig som

 • Har ett genuint och brinnande intresse för utveckling, teknik och IT-infrastruktur

 • Har grundläggande kunskaper och erfarenhet av backendutveckling i Java

 • Har goda kunskaper i det engelska språket, då delar av arbetsmaterialet är på engelska.

Det är meriterande om du:

 • Har en avslutad utbildning inom utveckling

I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dig som har ett engagemang och intresse kring teknik och utveckling, och som gärna bidrar med dina idéer. Som person är du strukturerad i ditt sätt att arbeta, vilket innebär att du planerar och organiserar arbetsuppgifterna, och prioriterar därefter. I arbetsuppgifter och i din personliga utveckling är du ansvarstagande och driver gärna självständigt dessa framåt. Du drivs också av att lösa problem, och identifierar den bästa och mest effektiva lösningen.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering

 • Placering: Lund

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

 • IT-branschen karaktäriseras av att vara snabbrörlig och nya innovationer introduceras ständigt, vilket ökar komplexiteten i de krav som ställs för att bibehålla sin kompetens. För att säkerställa hög kompetens hos dig som konsult erbjuder vi nu alla våra programmerar-, projektledar- och testledarkonsulter en kostnadsfri utbildningskurs på Cornerstone/Addskills/Global Knowledge, var sjätte arbetad månad (ca 1000 arbetade timmar)

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Zaplox AB är ett företag som tillverkar och erbjuder hotell-branschen säkra och effektiva mobila plattformar, med appar som möjliggör både bättre gästupplevelse och ökade intäkter. Den mobila lösningen innehåller flera tjänster kopplade till hela hotellupplevelsen, som in- och utcheckning, mobila nycklar för att låsa/öppna dörren, gästerbjudanden och mycket mer.

 • Lund
 • Heltid
 • IT
 • 15003741