|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior IT-tekniker/IT-support ...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Malmö, Skåne län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid

Junior IT-tekniker/IT-support sökes för heltidsuppdrag i Malmö!

Data/IT

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som IT-tekniker/IT-support? Vill du dessutom arbeta på ett familjärt företag som präglas av gemenskap och teamkänsla? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning nu dig som är redo att anta utmaningen som Junior IT-tekniker för ett heltidsuppdrag hos ett spännande teknikföretag i Malmö. För den aktuella rollen söker vi dig med stort intresse för IT/Teknik, driv och en vilja att utvecklas. Du kommer i tjänsten få chansen att arbeta och utvecklas med varierade arbetsuppgifter, med fokus på bl.a. intern service och support av IT-system (felsökning, problemlösning och utveckling av IT-miljöer), installationer (hårdvara, mjukvara, nätverk etc.) samt säkerhetslösningar (brandväggar, antivirus, IDS, VPN, etc.). Det är en tjänst där du får möjlighet att bidra med just dina kunskaper och utvecklas inom det just du tycker är intressant.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med start omgående efter överenskommelse samt huvudsaklig placeringsort i Malmö. Du kommer att börja i en provanställning på 6 månader där du är anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund, med ambitionen att du efter 6 månader skall gå över i anställning till kundföretaget. Arbetstiderna i tjänsten är vanliga kontorstider måndag-fredag, men visst arbete kvällar och helger kan förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som brinner för service och IT samt är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi är öppna för ansökningar såväl från dig som nyligen tagit studenten från en teknisk linje på gymnasiet, som dig som har hunnit läsa en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt arbetat en tid inom exempelvis Helpdesk/IT-support/Service-desk. Viktigast av allt är att du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta i en roll där du får hjälpa och ge service till andra. Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Som person ser vi att du som söker är serviceinriktad, driftig och har god prioriteringsförmåga. Du är lyhörd, har ett prestigelöst förhållningssätt, samt är noggrann och strukturerad. Du trivs i en miljö som präglas av gemenskap och teamanda samt där du får ta ansvar och bidra med egna initiativ.

Är du sugen på en ny utmaning i karriären? Då är du varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här