|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior IT-medarbetare sökes i ...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Malmö, Skåne län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid

Junior IT-medarbetare sökes i Malmö!

Data/IT

Brinner du för service, är i början av din karriär och vill arbeta med IT-support på ett spännande företag på frammarsch? Är du som person prestigelös, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning dig som är i början av din karriär och vill arbeta med IT-support på heltid. Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden. Deras strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Nu står de inför en spännande tillväxtresa och behöver utöka sitt härliga team med en junior kollega till sin 1st-line support.

För den aktuella rollen söker vi dig med stort intresse och en vilja att utvecklas inom IT. Arbetsrollen kommer innebära att du registrerar och följer upp supportärenden enligt rutin. Annat ansvar som ingår i rollen innefattar exempelvis rapportering av slutförda ärenden, mottagare vid överlämning av nya projekt, jobba med förbättringsrutiner för att effektivisera supporten, etc. Du får i denna tjänst möjlighet att starta din karriär inom IT, där dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas med tid och i takt med att du utvecklas i tjänsten.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med placeringsort i Malmö samt arbetstider kontorstider måndag-fredag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som brinner för IT och service samt är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi tror att du nyligen tagit studenten från gymnasiet där du läst ett program med inriktning mot IT. Du är i början av din karriär och har som ambition att få in en fot på ett företag där du kan utvecklas och bli vass inom IT-support. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service/support, och ett krav för tjänsten är att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl tal som skrift. Tjänsten ställer även krav på B-körkort.

Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att fungera väl i det aktuella arbetsteamet söker vi dig som är driven, engagerad och positiv. Du har en prestigelös attityd, är ansvarsfull och strukturerad. Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här