|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Business Controller til...

Human Capital Banner

Junior Business Controller till Kairos FutureVi söker nu en driven och sifferstark jr Business Controller till Kairos Future som tillsammans med projektledare och affärsområdeschefer kommer arbeta med uppföljning och styrning mot lönsammare och nya affärer. Du förväntas följa produktutvecklingen av verksamhetens befintliga affärer samt kommande lanseringar och kommer i nära samarbete med bolagets grundare och VD sammanställa och utveckla bolagets finansiella analyser. Du kommer också att bidra i affärsutvecklingen av företagets molnbaserade mjukvarutjänster. Tjänsten är placerad i Kairos Futures moderna lokaler på Västra Järnvägsgatan 3, Stockholm city.

Din utmaning:

Du kommer utmanas i en affärsnära roll med följande ansvarsområden:
* Ansvar framtagande och utveckling av nya nyckeltal
* Resultatuppföljning och rapportering
* Mäta produktivitet och effektivitet
* Utveckla kostnadsuppföljningen
* Prognosarbete

Din bakgrund:

För att lyckas i rollen som jr Business Controller på Kairos Future så krävs det ett gott affärs- och siffersinne samt goda kunskaper i Excel. Det är också en fördel om du förstår SaaS-logik, då företaget har flera digitala tjänsteplattformar. Vidare kompetenskrav är:
* Minst 2 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning, revision eller en tidigare roll som Controller
* Relevant universitetsexamen
* God social förmåga och presentationsteknik
* God analytisk förmåga kombinerat med en prestigelös och ödmjuk inställning
* Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Förmåga att arbeta effektivt med flera prioriteringar och deadlines
* Proaktiv i sitt arbete

Din ansökan:

I denna process samarbetar Kairos Future med Human Capital. Skicka ditt CV med referensnummer: AE/1518 så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras utav ansvariga rekryteringskonsulter Albin Edenvik och Max Hedgren, telefonnummer: 08-546 992 60.

Om Kairos Future:

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation och strategi, ger vi våra kunder de stora sammanhangen. Vår vision är en värld där alla sätter framtiden främst.

Kairos Future grundades 1993, vårt huvudkontor finns i Stockholm, vi har egna kontor i Göteborg, Malmö och Shanghai och samarbetspartner över hela världen. Vår molnbaserade innovationsplattform Co:tunity hjälper företag över hela världen att accelerera innovationsarbetet och engagera fler i trendspaning och idéarbete.

Vår AI-drivna analyticsplattform Marvin lanseras som SaaS-tjänst under våren 2018.

Översikt

Placering
Stockholm, STHM

Bransch
Redovisning och revision
Konsulttjänster
Finansiella tjänster

Anställningsform
Heltid
Tillsvidare

Karriärnivå
Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)