|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Jobba extra inom kundtjänst oc...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Clockwork Bemanning-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Jobba extra inom kundtjänst och reception? jobb i Falun, Dalarnas Län Sverige

Jobba extra inom kundtjänst och reception?

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar inom kundtjänst och reception! Clockwork växer och är i ständigt behov av duktiga medarbetare för uppdrag hos våra kunder i Falun med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
Clockwork söker nu medarbetare som vill jobba extra inom kundtjänst och reception. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt via telefon, mail och direkt över disk. Du är spindeln i nätet och kommunicerar dagligen med övriga medarbetare. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag. Arbetet innebär att du kan komma att jobba dagtid, kvällar och eventuellt helger beroende på uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Förslagsvis studerar du eller har ett annat jobb vid sidan av. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är student och vill tjäna lite extra pengar!

Som person är du serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. Du är en god lyssnare och en handlingskraftig problemlösare. Vidare är du en snabblärd och stresstålig person som alltid sätter kundens behov först. Du är flexibel och ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel då uppdraget kan starta omgående.

En annan sysselsättning på minst 50% är ett krav. Det är meriterande om du behärskar flera språk samt har B-körkort och tillgång till bil. Att hjälpa kunder på både svenska och engelska tillhör vardagen i arbetet.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder i Dalarna. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vi tillsätter medarbetare kontinuerligt och arbetar därför löpande med intervjuer. Ansök så snart som möjligt via https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

För mer information är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Julia Wiklund via mail julia.wiklund@clwork.se


logo