|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Interim chef till analyslab

 
 
 

Interim chef till analyslab

Vill du få möjligheten att jobba i en spännande och dynamisk miljö med att ta analyslaboratoriet till nästa nivå? Genom ditt engagemang och din nyfikenhet leder, coachar och utvecklar du dina medarbetare i arbetet för framtagning och leverans av analysresultat, kunskapsuppbyggnad inom analytisk kemi samt utveckling av analysmetoder.

Omfattning: heltid under 6 månader

Arbetsbeskrivning:

Som interim chef för analyslaboratoriet leder du en grupp där arbetets huvudfokus ligger på materialanalyser för att stötta produktionen samtidigt som du ger tekniskt stöd till produktion, marknad och externa kunder. Du ansvarar för att aktivt jobba med verksamhetsutveckling såsom förbättringsarbete genom engagerat ledarskap och kompetensutveckling av medarbetare.

Kvalifikationer:

Vi söker en interim konsult alternativt en egenföretagare som har erfarenhet av att leda människor, gärna inom industrin alternativt i roller som t ex projektledare, team leader eller liknande. Det är meriterande med erfarenhet från material eller processindustri men inte ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är viktigt för rollen och övriga språkkunskaper är meriterande.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Som person är du en stark ledare som är prestationsorienterad med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga där du med din lyhördhet löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 21 januari 2018, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sanne Kolmodin, Konsultchef Interim 0762-33 89 68 sanne.kolmodin@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.