|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Innesäljare Martin & Servera Å...

Header

Martin & Servera är Sveriges ledande grossist till restaurang- och storköksmarknaden. Vi levererar de varor och tjänster som restauranger och storkök behöver i sin verksamhet.

Martin & Servera är ett företag fullt av människor med engagemang, specialistkunskap och erfarenhet. Våra kunder har alla olika behov och önskemål. Det kan vara den bästa hängmörade ryggbiffen, en prisvärd kyckling, en utbildning för personalen eller nya tallrikar i matsalen. Våra medarbetare lyssnar på kunderna och hjälper dem att hitta de rätta lösningarna för just sin verksamhet.

Vill du arbeta i ett företag som är med och utvecklar restaurang- och storköksbranschen? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Innesäljare Martin & Servera ÅrstaNu söker vi fler hängivna innesäljare till vårt säljkontor i Årsta. Martin & Servera är ledande leverantör till måltidsbranschen. Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger, hotell, storkök och alla andra som serverar mat har vad de behöver i köken. I vårt utbud finns världsledande varumärken, lokalt producerade produkter och egna varor. Vi på Martin & Servera brinner för mat och dryck, och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att alltid kunna erbjuda våra kunder de produkter, lösningar och utbildningar som utvecklar deras affär – varje dag, året om.

Vad kommer du att göra?
Som innesäljare innehar du en nyckelposition i vår kundrelation. Du marknadsför och säljer från vårt sortiment och hjälper kunden att orderlägga och hitta de produkter som han eller hon behöver i sin verksamhet. Du har daglig kontakt med kockar och kökspersonal från kök i Stockholmsregionen och du lyssnar in deras behov och hjälper till att ta fram de lösningar som är bäst för dem. 

Vad söker vi hos dig?
För att bli framgångsrik i detta arbete krävs ett brinnande intresse för mat och råvaror, men också ett stort driv inom försäljning och kundservice i kombination med administrativa färdigheter och bra förmåga att arbeta med dator och telefon som främsta arbetsredskap. Vi ser därför helst att du spenderat en del tid i köksmiljö och förvärvat goda kunskaper inom livsmedelshantering och matlagning. Du är en lagspelare som hjälper både dina kunder och dina kollegor att nå uppsatta mål. Emellanåt har vi ett högt tempo där du måste vara uthållig, kunna hålla fokus och bevara ditt lugn även när det blir hög belastning.

Du erbjuds
Du kommer tillsammans med dina kollegor på innesälj jobba i fina lokaler i Årsta. På kontoret arbetar cirka 250 personer. På arbetsplatsen har vi kanske Sveriges bästa personalmatsal, eget gym och bra tillgänglighet med egen bil eller kollektivt. Vi har en trevlig, kamratlig och informell stämning i ett branschledande företag. Martin & Servera är en del av Axel Johnson-koncernen med långsiktiga mål och visioner.

Gemensamt för oss är att vi är målmedvetna, ambitiösa och uthålliga problemlösare. Vi delar vår syn på att det är via ihållande engagemang och mod att förändra som vi kan fortsätta att leda en hållbar och framgångsrik utveckling där mat och dryck serveras. Är du också en människa full av potential så finns vi där för dig. I allt övrigt hoppas vi att det är dina olikheter som kommer att berika oss till att bli än mer av det vi ännu inte är. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med innesäljledare Emil Carlsson 0722-365 430 eller Anna Johansson 0703-27 99 37
Facklig kontaktperson Unionen: Anna-Lena Holsteryd 08-722 26 30

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt säljkontor och träffa några av oss som jobbar här.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Apply