|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Inköpare Entreprenader till Ef...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Effso Entreprenad AB-jobbAlla Effso Entreprenad AB-jobb  Dela jobb Dela jobb
EFFSO Banner
Vi utvecklar inköpsorganisationer
EFFSO erbjuder rekryteringstjänster nischade enbart mot inköpsområdet. Vi erbjuder även kvalificerade inköpskonsulter och stöd när det gäller träning och kompetensutveckling. Vi kan även driva er inköpsfunktion åt er. Våra tjänster är uppbyggda för att stödja inköpsfunktioner i sin strävan att bli ännu mer högpresterande. Då vi har stor kunskap och förståelse för inköpsprocesser är vi den bästa partnern när det gäller utveckling av inköpsfunktioner.

Kundlogotyp

Effso Entreprenad är ett nytt affärsområde som växer så det knakar. Vi är specialiserade på inköp och projektledning. Våra kunder är fastighets- och infrastrukturägare, projektutvecklare och byggföretag. Vi hjälper våra kunder med inköp i olika projekt. Vi upphandlar entreprenader inom bygg och anläggning och har även uppdrag där vi agerar projektledare. Vårt team består av "praktiker" som valt att bli konsulter. Med denna bakgrund förstår vi kundens verksamhet och behov väl.Ett av våra nystartade verksamhetsområden är Inköpsfabriken (Inköp som tjänst). Där hjälper vi både privata företag och offentlig sektor med allt från enskilda köp i ett unikt projekt till att genomföra stora upphandlingar av entreprenader. Kunden köper detta som en tjänst och betalar ett förutbestämt pris och ges möjlighet att utnyttja EFFSOs processer, metoder och inköpsverktyg, som utvecklats och prövats under tid, och med tillgång till vår samlade kategorikompetens.


Vi kommer att utvecklas till Nordens ledande kompetenscenter inom entreprenadinköp. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Vill du arbeta i ett företag där kärnverksamheten är din kärnkompetens?


Din profil


Vi tror att du har en teknisk, ekonomisk eller juridisk utbildning i grunden och att du har arbetat som projektinköpare eller kanske entreprenadupphandlare. Du har haft eget ansvar för inköpsplaner och upphandlingar av entreprenader och kontrakt. Du kanske har arbetat med investeringsinköp inom industrin. Eller så är du idag projektinköpare/entreprenadingenjör på ett byggföretag och vill ”byta sida” och arbeta för ”beställaren”. Du kan också ha en bakgrund som förvaltare/projektledare inom fastighetsbranschen.


Vi tror att du som person är analytisk, lösningsorienterad och kommunikativ. Du gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Du är kommersiell och tycker att det är kul att göra bra affärer.


Vårt erbjudande


Vi värdesätter din kompetens och hos oss är inköpskonsulten kärnverksamhet. Vi erbjuder uppdrag för bra kunder och i spännande projekt. Du kommer att arbeta i en miljö där du utvecklar din kompetens, främst genom de olika uppdragen. Vi anammar en filosofi där vi delar med oss av vår kunskap, ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll och hålla dig uppdaterad kring utvecklingen på inköpsområdet.


Placeringsort är Göteborg. Du arbetar som del av ett team från vårt kontor eller sitter ute hos kund. Visst resande kan förekomma.


Vi erbjuder fast anställning som inköpskonsult.


Vid frågor om tjänsten kontakta Pontus Edman: 0708 68 04 20, pontus.edman@effso.se


Om EFFSO


EFFSO är en helhetsleverantör till inköpsfunktioner med tjänster som metodutveckling, träning och utbildning, rekrytering, konsulttjänster och outsourcat inköp. Vi erbjuder en omfattande verktygslåda för inköpsprocesser i alla situationer som innehåller konkreta verktyg och modeller, tools.effso.se. Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av moderna inköpsorganisationer och vi förstår vilken kompetens som behövs för att vara framgångsrik inom inköpsområdet.


Länk till Effso Entreprenad

Ansök här | | Tillbaka
Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Effso Entreprenad AB-jobbAlla Effso Entreprenad AB-jobb  Dela jobb Dela jobb