|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ingenjör med intresse för proj...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Ingenjör med intresse för projektledning


Vill du kickstarta din karriär som ingenjör i en spännande roll som projektledare? Uddeholm storsatsar inför framtiden och utökar avdelningen för projekt och konstruktion med en projektledare inom mek och produktion. Här får du möjlighet att arbeta på ett välrenommerat företag där du kommer att arbeta med teknik i framkant. För dig med ett stort teknisk intresse och viljan att utvecklas, sök idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Uddeholms räkning en projektledare inom mek och produktionsteknik till produktionsanläggningen i Hagfors. Här kommer du bli anställd på avdelningen projekt och konstruktion som består av ett 15-tal unga ingenjörer med olika teknisk inriktning. Stämningen på avdelningen beskrivs som mycket god, här arbetar ett gäng som har roligt på jobbet! De anställda ser till att ge det lilla extra i arbetet och hjälper varandra när man stöter på problem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Uddeholms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Uddeholm.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för ett antal projekt på Uddeholm kopplat till både mek och produktionsteknik. Du kommer att arbeta i ca 2-5 projekt samtidigt, beroende på storlek och omfattning. Utöver dig som projektledare kommer både el, bygg, produktion, underhåll samt avdelningen för miljö och säkerhet vara delaktiga. Längden på projekten uppskattas till 1-2 år. Projekten du arbetar i är främst investeringsprojekt och nyinvesteringar. Det kan även röra sig om ombyggnationer av gamla maskiner.

Du kommer dels att driva vissa projekt själv, men även vara delprojektledare eller teknisk resurs i vissa projekt. Här får du vara med hela vägen, från idéstadie till genomförande av projektet vilket vi tror att du ser som spännande och utvecklande.

Specifika arbetsuppgifter:

 • Ansvara för genomförandet av investeringsprojekt och andra projekt rörande teknisk utveckling

 • Bidra med specialkompetens inom ditt område

 • Göra kostnadsberäkningar och lönsamhetsbedömningar

 • Ta fram specifikationer till leverantörer

Tjänsten passar dig som söker en tjänst där du får utvecklas som projektledare och arbeta med den senaste tekniken Här får du möjlighet att vara med och utveckla ett världsledande företag!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en teknisk utbildning ifrån högskola/universitet, till exempel inom maskinteknik, industriell ekonomi, produktion eller liknande. För att trivas i tjänsten tror vi att du har ett brett tekniskt intresse och gillar att arbeta praktiskt emellanåt. Du är inte rädd för att få lite skit under naglarna.

Specifikt efterfrågade kompetenser:

 • Teknisk utbildning ifrån högskola/universitet, till exempel inom maskinteknik, industriell ekonomi, produktion eller liknande

 • Svenska och engelska i tal/skrift då svenska används dagligen på arbetsplatsen. Leverantörer och koncernkollegor är ofta engelsktalande.

Det är meriterande om du har kunskaper i CAD liksom har språkkunskaper i Tyska. Har du läst någon kurs inom projektledning ser vi det som ett stort plus.

Som person är du duktig på att samarbeta och kommunicera med människor på alla nivåer. Du kan anpassa din kommunikation till mottagaren och är öppen inför andras kompetens. Att rollen innebär att du kommer arbeta i flera projekt samtidigt och att du kommer hantera flera arbetsuppgifter parallellt ser du som något positivt. Därtill visar du på ett stort driv i allt du tar dig för och arbetar självständigt.

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Fast månadslön, som anställd hos Uddeholm innefattas du även av deras bonussystem

 • Placering: Uddeholm i Hagfors, om projekten tillåter kan du förlägga viss tid på kontoret i Karlstad

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

I hjärtat av Värmland, närmare bestämt i Hagfors, har vi funnits sedan 1668. Vi, Uddeholms AB, har nått vår världsledande position som tillverkare och leverantör av högkvalitativt stål för industriverktyg bl.a. genom genuint stålkunnande, högteknologisk tillverkning, tydligt innovationsfokus och dedikerade medarbetare. Visste du t ex att din smartphone är formad i ett verktyg gjort av Uddeholmsstål? Vår historia ligger oss varmt om hjärtat och snart fyller vi 350 år. Det är något som vi, 850 medarbetare, är stolta över. Ståltillverkningen på Uddeholm innefattar allt från FoU, stålverk, omsmältning i ESR, smide, valsning, värmebehandling, fräsning, svarvning och finbearbetning.

 • Hagfors
 • Heltid
 • Teknik
 • 15005359