|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ingenjör med intresse för prod...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Ingenjör med intresse för produktionsteknik till Uddeholm


Står du i starten av karriären och söker ett jobb med puls där du får kombinera teoretisk ingenjörskonst med praktiskt handlag är det här tjänsten för dig! Uddeholm storsatsar inför framtiden och utökar med ytterligare en produktionstekniker. Här får du en omväxlande vardag där du ena dagen djupdyker i siffrornas värld för att analysera mätningar och uppföljningar. Nästa dag är du ute i produktionen för att se över utrustning som behöver bytas ut/moderniseras. Låter det här som tjänsten för dig? Sök idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Uddeholms räkning en nyexaminerad ingenjör med intresse för produktionsteknik till produktionsanläggningen i Hagfors. Här kommer du bli anställd på avdelningen projekt och konstruktion som består av ett 15-tal unga ingenjörer med olika teknisk inriktning. Stämningen på avdelningen beskrivs som mycket god, här arbetar ett gäng som har roligt på jobbet! De anställda ser till att ge det lilla extra i arbetet och hjälper varandra när man stöter på problem.

Fokus i rollen kommer att ligga på produktionsteknik. Mycket tid kommer att spenderas ute i produktionen för att kommunicera med operatörerna kring utmanande problem i vardagen, utrustning som behöver bytas ut, maskiner man behöver utbildning på med mera. Dina insatser kommer påverka många människors vardag. Med det sagt här har du chansen att bli hjälte!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Uddeholms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Uddeholm.

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker arbetar du nära produktionen och optimerar maskiner/flöden. Vidare kommer du föreslå nyinvestering av produktionsutrustning, genomföra kostnadsuppskattningar, ta fram tekniska specifikationer och granska offerter, samt även leverantörers tekniska arbete. Du kommer även att vara delaktig i investeringsprojekt liksom i LEAN-arbete.

Du kommer till exempel att:

 • Jobba med kartläggning och optimering av produktionsflöden och processer

 • Genomföra kapabilitetsmätning och kassationsuppföljning

 • Utveckla bearbetningsprocesserna

 • Specificera krav på utrustning och driva tekniska utredningar

 • I samband med idrifttagning och förändringar utföra viss utbildning av UH-personal och operatörer

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en teknisk utbildning ifrån högskola/universitet, till exempel inom maskinteknik, industriell ekonomi, produktion eller liknande. För att trivas i tjänsten tror vi att du har ett brett tekniskt intresse och gillar att arbeta praktiskt emellanåt. Du är inte rädd för att få lite skit under naglarna.

Specifikt efterfrågade kompetenser:

 • Svenska och engelska i tal/skrift då svenska används dagligen på arbetsplatsen. Leverantörer är ofta engelsktalande.

 • Det är meriterande om du har kunskaper i CAD liksom har språkkunskaper i Tyska.

Som person är du duktig på att samarbeta och kommunicera med människor på alla nivåer. Du kan anpassa din kommunikation till mottagaren och är öppen inför andras kompetens. Mätningar och problemlösning ingår i dina arbetsuppgifter och du är därför analytiskt lagd med sinne för siffror. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse som återspeglar sig i intressen på fritiden.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Fast månadslön, som anställd hos Uddeholm innefattas du även av deras bonussystem

 • Placering: Uddeholm i Hagfors, om projekten tillåter kan du förlägga viss tid på kontoret i Karlstad

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

I hjärtat av Värmland, närmare bestämt i Hagfors, har vi funnits sedan 1668. Vi, Uddeholms AB, har nått vår världsledande position som tillverkare och leverantör av högkvalitativt stål för industriverktyg bl.a. genom genuint stålkunnande, högteknologisk tillverkning, tydligt innovationsfokus och dedikerade medarbetare. Visste du t ex att din smartphone är formad i ett verktyg gjort av Uddeholmsstål? Vår historia ligger oss varmt om hjärtat och snart fyller vi 350 år. Det är något som vi, 850 medarbetare, är stolta över. Ståltillverkningen på Uddeholm innefattar allt från FoU, stålverk, omsmältning i ESR, smide, valsning, värmebehandling, fräsning, svarvning och finbearbetning.

 • Hagfors
 • Heltid
 • Teknik
 • 15005327