|

Ta emot liknande jobb via mejl för

If expanderar och söker försäk...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

If expanderar och söker försäkringsrådgivare till Customer Center Outbound!


Vill du vara en del av ett socialt team och ta dig an en utmanande och utvecklande roll inom försäljning? Är du en person som motiveras av att leverera resultat, samtidigt som du värnar om kvalitet i ditt arbete är detta tjänsten för dig. Ingrid, försäkringsrådgivare hos If, berättar att hon går till jobbet med ett leende på läpparna varje dag och hon med sina kollegor ser fram emot att få fler härliga kollegor!

Om tjänsten

If fortsätter att expandera och rekryterar nu försäkringsrådgivare till Customer Center Outbound. Som rådgivare på Customer Center Outbound arbetar du med försäljning via utgående samtal till varma kunder.

Du kommer arbeta på Ifs flagship-kontor i nya, fräscha lokaler i Mölndal. Som medarbetare hos If tillhör du en organisation som värnar om sin personal. Du erbjuds både goda utvecklingsmöjligheter samt kompetensutveckling inom försäkringsbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ifs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos If.

Arbetsuppgifter

Som försäkringsrådgivare kommer du tillsammans med ditt team arbeta med utgående samtal till varma kunder. I din roll kartlägger du din kunds försäkringsbehov. Beroende på samtalets karaktär kommer du antingen erbjuda kunden en försäkringslösning under er första kontakt, alternativt bokar ni upp en tid för att kvalitativt diskutera din kunds behov.

Du kommer ha tydliga målsättningar i din roll och bland annat mätas på försäljning och kundnöjdhet.

Som ny rådgivare kommer du, förutom din närmsta teamleader, tilldelas en mentor för att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Du kommer även få fortlöpande utbildningar med målsättning att på sikt kunna agera ambassadör för ett visst försäkringsområde.

Din anställning inleds den 23 oktober alternativt enligt överenskommelse med en fyra veckor lång introduktion. I din introduktion kommer du få en grundutbildning inom försäkringar och dess avtal, och även utbildning inom försäljning, affärssystem och de olika partneravtal du kommer hantera.

Tjänsten passar dig som om har en hög ambition och som trivs med att arbeta i en energifylld grupp med högt i tak! Du motiveras av att arbeta ihärdigt mot uppsatta mål samtidigt som du arbetar för att lämna varje kund fullständigt nöjd.

Vi söker dig som

 • Har som lägst en gymnasial utbildning
 • Talar svenska samt engelska då du har kontakt med kunder på båda dessa språk
 • Har vana av att arbeta med datorer

Det är meriterande om du tidigare arbetat försäljnng och då gärna över telefon eller andra serviceinriktade yrken.

Som person är du den som sprider positiv energi runt omkring dig! Du trivs med att arbeta serviceinriktat och relationsskapande där du bryr dig om dina kunder. Vi ser samtidigt att du är ihärdig med en förmåga att bibehålla motivation och fokus på målet. Du lägger ner energi och engagemang på ditt arbete och vill göra ditt yttersta i din roll. Vi ser även att du är orädd och har en personlig mognad som innebär att du kan hantera olika typer av kundsegment med trygghet. Din oräddhet gör också att du gärna testar nya idéer och går utanför din komfortzon. För att trivas och passa in i teamet på Customer Center Outbound ser vi att du har en bra samarbetsförmåga, du är den som stöttar dina kollegor vid motgång och som firar dina kollegors framgång!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 23 oktober alt. enligt överenskommelse

 • Omfattning: Provanställning på 6 månader med god möjlighet till tillsvidareanställning. Anställningen inleds med en gedigen utbildning.

 • Lön: Fast månadslön

 • Placering: Mölndal

 • Kontaktuppgifter: Filippa Lundgren

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ifskadeforsakring@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

If arbetar vi för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling.

Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. Hos oss finns goda möjligheter för varje medarbetare att forma sin egen karriär och våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet!

 • Mölndal
 • Heltid
 • Försäljning
 • 14994060