|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Idrottsplatsarbetare - Timvika...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Sollentuna Kommun-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Idrottsplatsarbetare - Timvikarie jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Nu söker vi

Idrottsplatsarbetare - Timvikarie

Idrott Sollentuna, Kultur och Fritidkontoret svarar för driften av idrotts- och friluftsanläggningar samt gymnastik och sporhallar i Sollentuna kommun.

Sollentunavallen är huvudidrottsplats och omfattar arenor för elitidrott, fotboll, bandy, ishockey och konståkning.

Vi behöver nu utöka vår pool av tillgängliga timvikarier som kan rycka in vid sjukdom eller annan extra arbetsbelastning.

ARBETSUPPGIFTER

Uppdraget som idrottsplatsarbetare innebär skötsel och drift av kommunens idrottsanläggningar. Kommunens idrottsanläggningar består bl.a. av ishallar, bandyplan, fotbollsplaner, motionsspår, utomhusbad, sjöis och sporthallar.

Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att köra ismaskin, underhåll av fastigheter och grönområden, planering och förberedelser inför olika evenemang. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra daglig tillsyn på maskiner, redskap samt städning av lokaler.

Användning av ytterligare motorredskap, som traktor och gräsklippare är vanligt förekommande. Arbete på sjöis är förekommande.

KVALIFIKATIONER

Du har intresse av att arbeta med service gentemot kommunens invånare, föreningar och de som använder kommunens anläggningar. Som person är du lösningsfokuserad, positiv, maskinintresserad och noggrann.

Du tycker det är intressant att möta människor och gillar att leverera bra service. Då arbetet utförs både i en arbetsgrupp och självständigt, ställs krav på att du kan samarbeta på ett bra sätt.

Du tar även egna initiativ för att lösa arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Krav:

B-körkort

VI ERBJUDER

Vi erbjuder ett spännande arbete med trevliga kollegor.

Tjänsten är en intermittent anställning, med ersättning per timme, där eventuell tjänstgöring önskas både på dagtid och kvällstid på vardagar och helger.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret.

 

Kontaktpersoner:
Jonas Franzén
tfn: 08-57921513
Sista ansökningsdag:
2017-09-27
Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se
Skriv ut
Dela denna tjänst:

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!