|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT-tekniker 1st line

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Örebro, Örebro län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid

IT-tekniker 1st line

Data/IT

Har du erfarenhet av att arbeta med IT-support och vill jobba på en kul och spännande arbetsplats? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och internationella organisationer.

Arbetet innebär drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framförallt på distans men också på plats hos kunder. Du arbetar med all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara och du löser kunders uppkomna användar- och driftproblem av enklare och mer komplicerad art. Du arbetar både över telefon och mail och tar den första kontakten med inkommande ärenden.

Kunden är just inne i en expansiv fas och har ett klart och tydligt mål där de vill bli större och bättre. Till detta vill de nu ha ambitiösa och drivna medarbetare som har en stor vilja att lära sig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och driv. Kunden ser gärna att du har ett tekniskt intresse och bakgrund.


Tjänsten innebär en direktrekrytering vilket betyder att StudentConsulting endast hjälper till med processen fram till anställning. Du blir med andra ord direktanställd hos kundföretaget.
Detta söker vi:

VI SÖKER DIG SOM: - har som lägst en gymnasial utbildning inom IT. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial IT-utbildning eller kompetens som kan bedömas som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö. Det är meriterande om du har kunskaper inom någon/några av följande produkter och tekniker: Citrix, Microsoft Exchange, SQL, RDS, MDT/SCCM, Azure och Office365.

Som person är du serviceinriktad och har ett stort driv! Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och ser denna tjänst som en möjlighet för dig att utvecklas och lära dig ännu mer. Du är proaktiv, tar stort eget ansvar för ditt arbete, kan skapa struktur och är noggrann Låter detta som något för dig?

Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med rekrytering och urval.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här