|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT-projektledare sökes till Re...

Reitan Profile

IT-projektledare sökes till Reitan Convenience Sweden AB (Pressbyrån och 7-Eleven)

Vi söker nu efter en driven och engagerad projektledare till IT-avdelningen.
IT-Avdelningens övergripande mål är att leverera systemstöd till ca 500 butiker (Pressbyrån och 7-Eleven) samt till ca 170 kontorsanställda i Stockholm, Göteborg, Växjö och Lund.
Arbetet som projektledare innebär att samordna, leda, planera och koordinera alla aktiviteter och funktioner i ett IT-projekt. I rollen ingår även att stämma av de olika delarna i projektet, rapportera till styrgrupp och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna. Till din hjälp har du en engagerad och driven projektgrupp som alla är experter inom respektive områden.
Ditt ansvar är också att verka för en väl fungerande projektgrupp och att, med ett rådgivande förhållningssätt, säkerställa ett gott samarbete mellan alla parter. Du initierar och driver projekt mot uppsatta mål avseende tid, kvalitet och ekonomi. Du kommunicerar tydligt med verksamheten och projektmedlemmarna och brinner för att leverera resultat med kvalité tillsammans med kollegor.
Vem är du?
För att lyckas i rollen som IT-projektledare, ser vi att du har gedigen erfarenhet inom IT-projekt. Du har högskoleutbildning, gärna med IT-inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Som person är du strukturerad, driven och engagerad. Du trivs med att ha många olika kontaktytor och har lätt för att kommunicera med kollegor och externa samarbetspartners.
Då rollen fungerar som en spindel i nätet är det viktigt att du är duktig på att samverka och att hålla en bra dialog med kravställare och IT-leverantörer. Du är utrustad med ett positivt och öppet sinne, är social och en klippa på att koordinera. Du har god förhandlingsvana och är en van kravställare.  Dessutom är du analytisk, metodisk och har en god förståelse för IT med en ambition att ständigt vidareutvecklas.
Tjänsten är ett vikariat med start snarast till och med 2018-05-31 med goda möjligheter till förlängning.
Du rapporterar till IT-chef. Din geografiska placering är vid Reitan Convenience Sweden ABs servicekontor, Stadshagen, Stockholm, där du kommer att arbeta tillsammans med 12 kollegor på IT-avdelningen. Resor i tjänsten förekommer periodvis. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där det är högt i tak och finns goda möjligheter till en förlängning av vikariatet för rätt person.
Då tjänsten skall tillsättas snarast ser vi gärna att du ansöker redan idag. Vi kommer att behandla alla ansökningar löpande. Ansök dock senast den 30 augusti, 2018.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Sofie Sjöqvist HR-konsult alt. Gustav Almqvist, IT-Chef, 08-587 490 00.
 Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 av Great Place to Work. Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder. Reitan Convenience ledare är Johannes Sangnes. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no
Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2015 av Great Place to Work.

Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder.

Reitan Convenience ledare är Johannes Sangnes. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no
Serviges BastaServiges Basta1
Apply Now