|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IT-Projektledare till Bilvisio...

 
 
 

IT-Projektledare till Bilvision

Är du en IT-projektledare som trivs i en affärsorienterad organisation med entreprenöriell anda och hög energinivå? Vill du vara en del av en ny satsning där du får ett helhetsansvar över dina projekt och en möjlighet att driva den nya produktens framgång på den svenska marknaden?

Bilvision är en del av Progrits – en växande industrigrupp av nordiska mjukvarubolag och informationstjänster som omsätter 165 MSEK. Bilvision tillhandahåller ett brett utbud av fordonsinformationstjänster som gör fordonshandlarens jobb enklare.

Under 2017 förvärvades bolaget Bilprospekt Sverige AB som nu är ett helägt dotterbolag i Bilvision. Målet med uppköpet är att förnya och förenkla sättet för bilhandlare att generera leads och konvertera dem till nöjda kunder.

Om Produkten
I Bilvisionportalen finns flertalet smarta informationsförmedlingstjänster varvid säljverktyget Bilprospekt är ett. Webbtjänsten som är en single-page-application är byggd på MERN-stacken; med Node.js på backend och React.js på frontend.

Om tjänsten
Som IT-Projektledare kommer du att ha ett övergripande ansvar för att driva och genomföra kundprojekt för Bilvision med inledande fokus på Bilprospekt. Du kommer arbeta tätt med både kund, sälj och utveckling och din uppgift är att ta till vara på affärsleads och omvandla dem till projekt.

Du kommer i vissa fall tillsammans med säljare vara med redan vid införsäljning av projekt till kund som teknisk rådgivare. I andra fall kommer du överta ett lead från en säljare och då ansvara för kravställning mot kund, filtrera kraven och göra prioriteringar mot det interna utvecklingsteamet. Projektledaren ansvarar därefter för resursplanering av projektresurser. Du kommer även att samarbeta med Bilvisions Business Intelligence avdelning när det kommer till analys och användning av data och statistik som hjälpmedel i de olika kundprojekten.

Rollen innefattar många kontaktytor och det är viktigt att projektledaren är bekväm med att diskutera tekniska lösningar med kunderna. Säljteamet har själva kundansvaret men vi ser gärna att den tekniska projektledaren arbetar för att utveckla kundrelationerna och även försöker driva merförsäljning när det finns möjlighet till det.

Din profil

  • Erfarenhet av att leda, stötta och koordinera utvecklings-, infrastruktur- och driftresurser i genomförandet av projekt
  • Vana att omvandla verksamheters behov till tekniska krav
  • Kunskap om produktionssättning och överlämning till drift
  • Förmåga att agera som teknisk projektledare i utvecklingsprojekt samt vara stöd vid framtagande av kravspecifikationer
  • Erfarenhet av att planera, koordinera, följa upp och prognosticera utvecklingsresurser.
Ansök nu!
I den här rekryteringen samarbetar Bilvision med Dfind IT. Rollen kan komma att tillsättas snabbt då vi går igenom ansökningar löpande. Sök rollen redan idag på http://www.dfind.se/it/

Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Josefine Westlander på josefine.westlander@dfind.se / 0725-491980

Om Bilvision:
Bilvision är idag den ledande informationsförmedlingstjänsten för dig i fordonsbranschen i Sverige. Genom bilvisionportalen tillhandahålls mängder av fordonsinformation som förenklar och kvalitetssäkrar fordonshandlarens dagliga arbete och rutiner.

Dessutom har Bilvision integrationer med flertalet andra aktörer inom fordonsbranschen; Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringsbolag, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Bilvision verkar och fokuserar på den svenska marknaden och majoriteten av de ca 2500 kundföretagen återfinns inom fordonsbranschen. Utöver dessa finns ett stort antal företag, organisationer och myndigheter som har behov av att komma åt information om fordon, ägare och förare.

Ort: Göteborg
Uppdragsgivare: Bilvision AB
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt, med hänseende till uppsägningstid

Om Dfind IT
Dfind IT är Nordens första smarta IT-konsultbolag som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor inom IT. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.