|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IP-Only söker erfaren Projektl...

 
 
 

2Complete - Rekrytering & bemanning

IP-Only söker erfaren Projektledare inom Datakom

2Complete

Dina arbetsuppgifter
IP-Only söker en projektledare som kan driva spännande och omväxlande projekt inom Datakom.

Projektkontoret på IP-Only växer och vi behöver nu förstärka med ytterligare en projektledare. I denna roll behövs tidigare erfarenhet av att leda och koordinera projekt, gärna inom IT, men det är inte ett krav.

IP-Only har fått förtroendet att leverera helhetslösningar åt flera stora aktörer inom detaljhandeln och har i dagsläget många leveransprojekt igång. En del av dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring denna typ av kundnära leveransprojekt där du ansvarar för att vi kommer i mål med våra åtaganden och att vi kan vara den långsiktiga leverantör vi vill vara.

IP-Only är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att vår organisation är i ständig utveckling. En del av din roll kommer därför även att innebära ledning av interna projekt samt att hjälpa organisationen växa och utvecklas på ett bra sätt. Oavsett om det är ett internt eller externt projekt så kommer du att ha ett helhetsansvar för såväl resurstilldelning, operativ ledning samt utvärdering och budgetuppföljning.

IP-Only erbjuder en spännande tjänst med stor variation på projekten. Du kommer ingå i ett dedikerat team i ett starkt värderingsdrivet företag som brinner för Internet och allt som gör det möjligt.

Om företaget
Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 350 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.

Din profil
Som person trivs du med att engagera dina medarbetare och hjälpa dem att skapa de bästa förutsättningarna för att prestera på topp. Då du kommer att arbeta mot flera olika delar av organisationen har du lätt för att ta människor och för att få med dig dina kollegor. Vi verkar i en organisation med högt i tak där det är nära till skratt, vilket vi tror att du värdesätter, trivs med och vill bidra till.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och rätt person är lika viktigt som rätt bakgrund. Dock tror vi att du har ett par års erfarenhet av att leda komplexa projekt och vi ser det som ett plus om du har Telekom-bakgrund.

Du har:

• erfarenhet av projektledaransvar

• relevant utbildning är meriterande men inget krav

• erfarenhet av Telekom/IT-branschen är meriterande men inget krav

• behärskar svenska och engelska obehindrat

Du är:

• Lösningsorienterad, Flexibel, Driven, Glad

• Håller dina deadlines.

• Får med andra mot uppsatta mål.

• En rak och tydlig ledare som kan delegera ansvar samt kravställa.

• Självgående i kombination med en stark lagspelare.

• Prestigelös

Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

apply
apply

Översikt

Placering:

Uppsala

Anställningsform:

Heltid
Tillsvidareanställning