|

Ta emot liknande jobb via mejl för

INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT T...

INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT TILL MYNDIGHET PÅ DELTIDSUPPDRAG

banner

INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT TILL MYNDIGHET PÅ DELTIDSUPPDRAGINFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT TILL MYNDIGHET PÅ DELTIDSUPPDRAG

JobBustersINFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT TILL MYNDIGHET PÅ DELTIDSUPPDRAG
Arbetsuppgifter
Vår kund har behov av en Informationssäkerhetskonsult till deras säkerhetsenhet under 2018. Arbetet innefattar implementering, samordning samt projektansvar för behörighetshantering inom organisationen. Som Informationssäkerhetskonsult ingår du i ett team som ansvarar för styrning, samordning, stöd och uppföljning av säkerhetsarbetet inom hela myndigheten. Detta innefattar i sin tur informationssäkerhet, fysisk säkerhet, krisberedskap, säkerhetsskydd, behörighetshantering, incidenthantering och internutredningar. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande yrkesroller som är redo att ta sig an en ny utmaning med nyfikenhet och ständigt lärande i fokus!

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Företagspresentation
Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksam inom offentlig sektor.

Arbetsplatsen är belagd i Solna

Kvalifikationer
- Du har tidigare erfarenhet som Management Konsult eller motsvarande inom IT- och Informationssäkerhet

- Du har erfarenhet av implementering, processutveckling och förändringsarbete

- Du har 5-10 års erfarenhet av projektledning

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Informationssäkerhetskonsult ser vi att du är en nyfiken person med en öppen inställning till att lärande och utveckling. Vi tror att du är analytisk, ansvarstagande och med god förmåga att driva dina egna processer framåt.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Detta är ett uppdrag på deltid, 50 % med önskad start 180205 t.o.m. 181231, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.


Kontaktperson(er)
Amanda Johansson
08-525 240 23
amanda.johansson@jobbusters.se

Ansök här JobBustersJobBusters


Översikt

Placering

Stockholm, STHM

Bransch

IT - Mjukvara
IT

Anställningsform

Deltid
Visstid (vikariat/projekt/kontrakt)

Karriärnivå

Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)