|

Ta emot liknande jobb via mejl för

IMPERIAL Logistics AB söker Sp...

 
 
 
Imperial Supply Chain Solutions

IMPERIAL Logistics AB söker Speditör/Logistiker

IMPERIAL Logistics arbetar med kundanpassade transport- och logistiklösningar som inkluderar såväl land-, sjö som flygtransporter över hela världen. Vi prioriterar kvalitet och kundvärde och för oss är det centralt att ständigt utvecklas med en hög servicegrad med goda och långvariga relationer med alla våra kunder och partners. Vi samarbetar med några av värdens mest expansiva retail-företag. Vårt team, med skickliga medarbetare, ligger till grund för framgång. 2016 omsatte vi ca 670 MSEK och har ca 130 medarbetare i Malmö, Shanghai och New York. IMPERIAL Logistics AB ingår i den Sydafrikanska IMPERIAL-koncernen.

Bli en del av vår framtid

Imperial Logistics AB bygger för framtiden och söker ytterligare en Speditör för planering av parti- och hellaster på Central- och Västeuropa. Du kommer ingå i ett team av trafikledare, speditörer, ordermottagare och kundsupport. Arbetet består främst av planering av transportorders på ”dina” länder, men även uppföljning mot underleverantörer och kunder.

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och ansvarsområde. Då vi är i en utvecklingsfas finns det mycket goda möjligheter för rätt person att vara delaktig i att hitta nya lösningar och att bidra till en avdelning med härlig stämning och nöjda kunder.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, engagemang och ansvarstagande för att fortsätta våra långvariga kundrelationer samt bidra till vårt fortsatt sammansvetsade team. Som person är du affärsinriktad och har en hög servicegrad. Du är resultatinriktad och löser de utmaningar som uppkommer i arbetet på ett konstruktivt och kvalitetsmedvetet sätt. Du kan ta egna initiativ samt trivs att arbeta tillsammans med andra, både inom teamet och nätverkande inom verksamheten. Du har med dig ett förbättringstänk och vill delta kvalitativt i förändringsprocesser.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tyska i tal och skrift är meriterande. Du rapporterar till Avdelningschef.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Är du intresserad och din profil överensstämmer med ovanstående så sök tjänsten genom att klicka på "Sök  tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev.  Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast 15 januari.

För mer information kontakta Avdelningschef Robin Svensson på 040 – 680 26 08

Läs mer om IMPERIAL Logistics på www.imperial-international.com.

Översikt

  • Omfattning:
    Heltid
    Tillsvidare

Roi socialt