|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Housing-administratör till glo...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Housing-administratör till globalt konsultbolag


Är du en administrativ stjärna som vill arbeta i en koordinerande roll på heltid? Söker du en tjänst där du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och arbeta i en internationell miljö? Vi söker nu en housing-administratör med start omgående. Låter det intressant? Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en housing-administratör på heltid med start omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som Housing administratör arbetar du med administration och praktiska detaljer som rör boende. Du har en viktig roll med ansvar för samtliga avresor för företagets konsulter på uppdrag i Sverige. Du kommer att ha ett nära samarbete med teamet bestående av ytterligare två housing-administratörer samt den administrativa chefen på kontoret och stötta i olika administrativa frågor.

Som Housing administratör kommer du till exempel att:

 • Tillsammans med de andra i Housing-teamet ansvara för att servicen kring logifrågorna är till belåtenhet för de anställda
 • Ansvara för avresor
 • Administrera/ arkivera hyreskontrakt
 • Ansvara för månadsrapportering och avstämningar till ekonomiavdelningen
 • Administrera felanmälningar för konsulterna
 • Standardisera, förbättra och implementera boenderutinerna i Sverige
 • Dokumentera/ åtgärda fel och författa rapporter

Vi söker dig som

Innehar en högskole- och/eller universitetsexamen och minst ett års arbetslivserfarenhet av administrativa uppgifter. Alternativt har du minst tre års arbetslivserfarenhet av administration och därmed krävs ingen examen. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Detta då majoriteten av medarbetarna på företaget är engelskspråkiga.

I rollen som administratör kommer du främst att använda Word, Powerpoint och Excel och det krävs därför mycket goda kunskaper i Office paketet. Excel används dagligen för att administrera ditt ansvarsområde samt för enklare analys och statistik.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och/eller har arbetat länge i servicebranschen. Därtill ser vi gärna att du har bott utomlands och/eller har erfarenhet av mångkulturella arbetsmiljöer. Vi ser det som positivt om du har arbetat inom hotell/restaurang- och konferensbranschen tidigare och därmed är van vid att bemöta kunder och personer som är stressade.

Som person är du öppensinnad, prestigelös och trivs i en mångkulturell miljö. Du är en riktig problemlösare med skinn på näsan och uppskattar att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor. Vidare vet du vad god service innebär och hur viktigt detta är. Arbetsmiljön i din roll som housing- administratör är snabbföränderlig med korta deadlines vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Självklart är du även professionell och strukturerad i ditt arbete.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid tillsvidare, en provanställning om 6 månader tillämpas

UPPSKATTAD ARBETSTID: 8.3017.00

PLATS: Centrala Stockholm

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Företaget har en mångkulturell atmosfär med stark framåtanda. Kontoret är beläget mitt i centrala Stockholm och där arbetar cirka 50 anställda. Företagskulturen präglas av en internationell atmosfär, entreprenörskap och en snabb tillväxt som återspeglas på arbetsplatsen av ett högt arbetstempo. Vidare är vår kund ett IT-konsultbolag som erbjuder en konsultdriven och integrerad portfölj av IT-tjänster via sin globala leveransmodell erkänd av marknaden som en av de bästa modellerna för programutveckling. Detta bolag, är en del av Indiens största industrikonglomerat och har över 238 500 högutbildade IT-konsulter i 44 länder.

 • Stockholm
 • Heltid
 • Kontor/administration/HR
 • 15001216