|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Hjullastarförare sökes

 
 
 

Hjullastarförare sökes

Jobbeskrivning
Vi söker just nu två personer som skall arbeta med att köra hjullastare hos en av våra kunder i Uppsala. Arbetet sker på en utegård med högt tempo och många olika fordon. Tjänsten utgår från Uppsala men det innebära resor fram och tillbaka till Stockholm.

Tjänsten startar i början på april och pågår till vecka 38, tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda till dagtid men det kan tillkomma att du får jobba vissa helger.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor erfarenhet av att köra hjullastare, detta innebär att du alltså skall inneha truckkort C2.

Du ska kunna hålla ett högt tempo utan att bli slarvig då det i och med denna tjänst är höga krav på säkerhet. Utöver detta bör du vara pigg och glad, du ska vilja jobba mycket utomhus och tycka om att ha ett fysiskt och aktivt jobb. Körkort är ett krav för att du skall få framföra fordon på kundens område.

Intervjuer sker, välkommen in med din ansökan!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.

Översikt

Placering

Uppsala län

Bransch

Logistik/Transport

Referensnummer

33370

ANSÖK NU!
BESÖK OSS!