|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR-konsult

 
 
 

HR-konsult

Sveriges Utbildningsradio, UR, utgör tillsammans med Sveriges Television och Sveriges Radio svensk public service. UR är sedan länge den största enskilda aktören inom det växande svenska utbildningsområdet. UR är i en spännande utvecklingsfas och digital transformation. Ett omfattande förändringsarbete genomfördes under hösten 2016 och den 1 februari 2017 sjösattes en ny organisationsstruktur. Vi är omkring 250 personer som arbetar i ljusa fina lokaler på Gärdet.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid. Det här är ett konsultuppdrag med omgående start och tre månaders uppdrag. För rätt person finns möjlighet till förlängning eller eventuellt övertag.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en erfaren HR-konsult som ska ingå i ett team om 4 personer. Du rapporterar till HR-chefen. Du förväntas att självständigt ansvara och driva projekt inom hela HR-området med fokus på arbetsrätt, kollektivavtal, lönebildning och arbetsmiljö.

Prioriterade ansvarsområden kommer att vara:

  • Arbetsrättsliga frågor
  • Kollektivavtalsfrågor
  • Strategisk lönebildning
  • Lönerevision
  • Systemspecialist på HR-system
  • Säkerställa att HR-processer genomförs enligt lagar, avtal och policies
  • Arbetsmiljö
  • Hälsa & Friskvård
  • Utbildningsplanering
  • Konsultativt stöd till chefer och medarbetare
Kvalifikationer:
För att klara den här tjänsten behöver du ha relevant högskoleutbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet från brett HR-arbete. Ditt intresse och din specialistkompetens bör finnas inom arbetsrätt, kollektivavtalsfrågor, lönebildning, lönerevisionsarbete samt arbetsmiljöarbete.

Vi ser att du har arbetat i olika personalsystem och har intresse för att sätta dig in i nya IT-system och program. Kunskaper i personalekonomi, personalstatistik och vana från att jobba i HR-system är meriterande. Vi använder HR+ och Medvind.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver kunna arbeta systematiskt och strukturerat, leverera på deadlines och vara van att arbeta under eget ansvar. Det är av stor vikt att du trivs med att arbeta brett, med allt från enklare arbetsuppgifter till uppgifter som innebär stort eget ansvar. Ditt arbetssätt är konsultativt och du har god känsla för service.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För mer information eller vid frågor kontakta konsultchef Lotta Kantsjö på mejl: lotta.kantsjo@randstad.se eller telefon: 070-343 03 89.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.