|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR-generalist till välkänt bol...

 
 
 

HR-generalist till välkänt bolag inom fordonsbranschen

Visst tycker du att HR fyller en viktigt funktion i varje bolag? Det tycker vi med. Randstad söker nu en HR-generalist till vår kund i vattennära Stockholm. Som HR-generalist jobbar du brett inom hela HR-området och rapporterar till din HR-chef. I bagaget har du erfarenheter plockade från liknande roller och dessutom en högskoleexamen inom HR-området. Visst låter det här som en spännande tjänst för dig att inleda 2018 med? Då är du välkommen med din ansökan – redan idag!

Omfattning: Heltid 8-17, för start i januari och minst 1 månads uppdrag (med goda möjligheter till förlängning).

Arbetsbeskrivning:
Här kommer du att jobba på ett större svenskt bolag inom Automotive. I rollen som HR-generalist jobbar du i den centrala HR-funktionen och dina arbetsuppgifter sträcker sig brett inom hela HR-området. Rapporterar till din chef, organisationens HR-chef.

Exempel på dina arbetsuppgifter;

  • Nyckeltalsframtagning, förvalta och uppdatera organisationschefer, personallistor och loggar liksom vid behov ha leverantörskontakter.
  • Stötta HRBP och regioner med nyckeltalstolkning och presentationsmaterial liksom tillsammans med HR-chef utveckla rutiner, instruktioner och policy i huvudhandbok, personalhandbok och chefshandbok.
Kvalifikationer:
Här behöver du;

  • Minst 1 års erfarenhet av liknande roll liksom högskoleutbildning inom HR-området (exempelvis personalvetare).
För att lyckas i rollen som HR-generalist krävs det att du har ett analytiskt och strukturerat tänk. Du behöver också ha förmågan att se helheten, vara diplomatiskt och behandla kolleger med respekt. I en HR-roll är det viktigt att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och integritet. Skulle du dessutom säga att du har en god samarbetsförmåga? Då kommer du bli uppskattad på ditt nya jobb!

Har du tidigare jobbat med löneadministration ser vi det som ett plus (ej krav).

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Niclas Norenius Marander | niclas.norenius.marander@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.