|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR-generalist till innovativ m...

 
 
 

HR-generalist till innovativ myndighet

Är du HR-generalist med akademisk HR-utbildning och intresse för såväl offentlig sektor som omväxlande HR-roller? Då har vi ett givande uppdrag för dig! Som interim HR-generalist vid en central myndighet i Göteborg så kommer du arbeta brett i frågor som rör rekrytering, arbetsrätt och lönebildning. Starten är enligt överenskommelse men beräknas till februari. Uppdraget varar sedan till september. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag.

Omfattning: Heltid, för start i februari och med uppdrag till september.

Arbetsbeskrivning:
Här välkomnas du av en anrik myndighet som trots sin långa historia kännetecknas av innovation och nytänkande. Din placering blir på en gemensam förvaltning där det tillhandahålls olika stödtjänster, bland annat inom HR där du samarbetar med befintliga HR-kollegor. I dag söker myndigheten en ordinarie HR-generalist och har under tiden behov av en interim HR-generalist. Som interim HR-generalist kommer det att ligga på ditt bord att till exempel supporta linjechefer såväl operativt som med råd i deras processer.

Dina arbetsuppgifter kommer ligga inom:

  • Rekrytering och omställning.
  • Rehabilitering, lag- och avtalstillämpning och MBL-frågor.
  • Lönebildning.
Kvalifikationer:
Här behöver du;

  • Akademiskt utbildning inom personalvetarprogrammet och minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, alternativt gymnasieutbildning med minst 5 års arbetslivserfarenhet som personaladministratör.
  • God kännedom om lagar och förordningar inom området.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Goda färdigheter i Microsoft Office (eller motsvarande), HR-system (som till exempel Personec, Primula etcetera).
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett tydligt intresse för personal- och HR-frågor. Du trivs i omväxlande roller där du dels får utrymme för din administrativa skicklighet och dels för din förmåga att samarbeta med och rådge andra. Du beskrivs som initiativtagande, startar aktiviteter och når resultat liksom du har förmåga att arbeta efter givna ramar och regler. Du har också en välavvägd integritet och har lätt för att hitta en bra balans mellan din sociala sida och där du får hålla på känslig information. Har du dessutom en positiv inställning och ljus syn på arbetet så kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-02-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mathilda Sebelius | mathilda.sebelius@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.