|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR/finans administratör till b...

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar.
Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda spännande uppdrag hos intressanta arbetsgivare och med en stor möjlighet till personlig utveckling.

HR/finans administratör till bolag i Lund

Nu söker vi dig som vill arbeta som HR/finans administratör på ett stort bolag i Lund. Detta är ett konsultuppdrag genom oss på Wise Professionals i åtta månader med möjlighet till anställning på företaget för rätt person.


Ditt uppdrag
Vår kund är verksamma inom IT och har sitt kontor i Lund. De behöver nu en HR/finans administratör som vill jobba parallellt med HR-relaterade arbetsuppgifter kombinerat med enklare ekonomiuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat: • Administrera i Agda HR

 • Fakturera

 • Kundmottagning/Compass fakturor

 • Kontrollera och uppdatera mailgrupper

 • Starta arbetsflöde (program för uppdatering av anställning/ledighet)

 • Kundinbetalningar bokas mot kundreskontran

 • Förfallna kundfordringar – lista utskick – ev ringa

 • Kundregister underhåll

 • Skicka påminnelser

 • Utläggshantering – kontroll

 • Lägga till personer i projekt

 • Diverse kontorsgöromål, arkivering, kopiering, inskanning


Din bakgrund
För att passa in i denna roll tror vi att du har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter förut och känner dig bekväm med dessa. Du behärskar svenska och engelska obehindrat och är en fena på MS Office paketet, då du kommer att arbeta en del i Excel, Word och Outlook. Som person är du noggrann, ansvarsfull och har en hög känsla för service. För att du ska trivas i rollen är du en öppen och utåtriktad person med stort driv och engagemang för ditt arbete. I tjänsten kommer du att hantera känsliga uppgifter vilket ställer krav på din integritet.


När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jannice Larsson, (Jannice.Larsson@wise.se) och konsultchef Josefin Slorafoss (Josefin.Slorafoss@wise.se)


Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Översikt

Placering

Lund, SKÅ

Bransch

IT

Anställningsform

Heltid

Hemsida

www.wise.se

FacebookTwitter