|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR assistent för spännade uppd...

HR assistent för spännade uppdrag! jobb i Hudiksvall, Gävleborgs Län Sverige

HR assistent för spännade uppdrag!

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
För en av våra kunders räkning söker vi nu en driftig och målmedveten
HR-Assistent.
Som HR-Assistent kommer du att under en projektanställning mellan februari och maj 2018 att stötta företagets HR avdelning i arbetet med tillsättningen av semesterersättare. Det innebär att du kommer göra urval från inkomna ansökningar och kontakta aktuella kandidater löpande. Det är du som sköter all information och administration för de kandidater som går vidare i processen. Du ser också till att alla sökande får återkoppling oavsett om de går vidare i processen eller ej.
Inför ditt arbete kommer du att få en grundlig upplärning i personalsystemet och i arbetsprocesserna och du kommer att jobba i nära anslutning till HR-specialisterna.
Du kommer att bli anställd av oss på Clockwork och uthyrd som konsult till vårt kundföretag under projektet.

Din profil
Vi tror att du kanske är student inom HR som kan göra ett avbrott i studierna några månader, eller så har du utbildning eller erfarenhet inom HR och rekrytering. Kanske jobbar du idag som löneadministratör, ekonomiassistent eller som administrativ assistent. Det viktiga är att du har engagemanget och kompetensen för att utföra arbetsuppgifterna på ett bra sätt.
Du bör vara systemkunnig då du kommer få lära dig det interna personalsystemet, du behöver också vara bekant med Officepaketet.
För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad och har en hög administrativ förmåga. Som person är du kommunikativ och tydlig och du tycker om att ha många arbetsuppgifter igång samtidigt.
Vi ser gärna att du är självgående och uthållig men inte har några problem att fråga om hjälp. För att matcha in i det härliga HR-gänget har du en positiv energi och räds inte utmaningar. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Vi har i denna rekrytering löpande urvalsprocess vilket innebär att processen kan komma att avslutas tidigare än sista ansökningsdag så är du intresserad tveka inte att skicka in en ansökan. Du söker enkelt tjänsten via: www.clockworkpersonal.se senast 21/1.logo