|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR-administratör

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Clockwork-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
HR-administratör jobb i Tierp, Uppsala Län Sverige

HR-administratör

Om företaget
För ett längre konsultuppdrag till en av våra kunder i Norra Uppland söker vi nu en HR-administratör med inriktning lön.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-administratör hos vår kund kommer du att arbeta brett inom HR-området och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta administrativt stöd till HR-avdelningen samt att koordinera lön. Du kommer hantera intern och extern rekrytering administrativt och samordna intervjuer mm. Rapportering av statistik, löner, avtal, förmåner, gratifikationer etc förekommer. Du kommer även att kvalitetsövervaka lönehanteringen, uppdatera olika HR-relaterade system samt stötta anställda och HR-chefer i frågor avseende rekrytering, tidsrapportering och löner etc.

Du är placerad på företagets kontor i Norduppland. Det finns goda pendlingsmöjligheter med upptåget både från söder och norr. Uppdraget kräver att du är på plats tre dagar i veckan.


Din profil
Du är en duktig och driven administratör som även tar initiativ till förbättringar i arbetsflödet. Meriterande är en utbildning inom HR, Ekonomi eller Löneadministration. Du är en van användare av Office och gillar att arbeta i en serviceroll. Du har en positiv attityd mot dina kollegor och vi ser att du är driven och gillar att ta eget ansvar. Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser att du har flera års erfarenhet från lönearbete, meriterande är om du arbetat i systemet Agda.

Som person kommer du att uppskattas för ditt positiva sätt och för att du utan problem sträcker ut en hjälpande hand när detta behövs. Flexibilitet och ansvarskänsla är egenskaper vi värdesätter högt i denna roll.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Isabelle Ramström på telefon 073-351 27 38. Vi arbetar med tillsättningen löpande, så ansök så snart som möjligt, men senast den 29 januari, via www.clockworkpersonal.se.logo