|

Ta emot liknande jobb via mejl för

HR-Administratör / Löneadminis...

HIREQ Banner Image

HR-Administratör / Löneadministratör


HR-Administratör / Löneadministratör

Där ESS Hotels resa en gång startade, mitt på den milslånga stranden i Ystad, kommer din arbetsplats att finnas! Tillsammans med dina kollegor inom HR- och administration sköter du hela lönehanteringen och övriga HR-frågor för alla bolag inom ESS Group.

I dagsläget kör vi löner åt ca 850 medarbetare var månad. I din tjänst kommer du även att besöka våra medarbetare på våra övriga destinationer. Resor i tjänsten kommer därför att ingå i viss omfattning. Våra medarbetares tidrapporter attesteras av respektive avdelningschef och du kommer därför ha kontakt med dessa i första hand men även med övriga medarbetare. Löneadministrationens del av denna tjänst kommer att uppgå till minst 50%.

Inom HR kommer du att vara ett stöd för organisationen när det gäller exempelvis kollektivavtal, myndighetskontakter, utformning av rutiner, processer, policies och övrigt förekommande frågor som rör vårt företag och våra medarbetare inom HR-området.

Du kommer att arbeta nära HR-chefen och vara ett naturligt bollblank och en resurs i framförallt det vardagliga, men även i mer sällan förekommande frågor. Tillsammans får ni möjlighet att utveckla ett välfungerande team som på ett effektivt vis hanterar hela ESS Groups behov av frågor inom lön och HR.

 

Profil
Vi söker nu dig med gedigen erfarenhet från lönehantering och intresse, eller mer djupgående kunskaper, inom HR. Du är van löneadministratör och har hanterat löner åt både tjänstemän och kollektivanställda. Andra kanske beskriver dig som personen ”med koll”. Du är noggrann och korrekt med förmåga att ge god service, framförallt internt. Kort sagt är du duktig på att hantera våra medarbetares lönefrågor på ett förtroendeingivande och nära förhållningssätt kombinerat med utmärkt kommunikationsförmåga. Sammanfattat är du en mycket van löneadministratör.

Inom HR utmärker du dig med ditt nyfikna sätt. Du skapar lätt bra relationer tillsammans med relevanta kontaktytor och trivs i situationer som ibland kan vara utmanande. På vår önskelista finns kombinationen av hunger, oräddhet och trygghet. Har vi tur hittar vi den hos just dig!

Som vi kort beskrev ovan går vi alla till jobbet varje dag med målsättningen att skapa stamgäster. Vi skapar platser och miljöer som våra gäster vill återvända till. Allt spelar roll i det här arbetet och alla har en del i att få det att hända. Förutom målsättningen så är våra tre värderingar väldigt närvarande i vår vardag, professionell, passionerad och busig. Vi hoppas du finner detta intressant och spännande och vi ser fram emot att få berätta mer om hur vår kultur har positiv påverkan på vår affär och fortsatta expansion. Här blir du en viktig del!

 

Denna rekryteringsprocess
I denna rekrytering samarbetar ESS Group med HIREQ. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser gärna att all kontakt angående tjänsten sker direkt med HIREQ.

Vi ser fram mot din ansökan!

 

 

ESS Group med säte i Göteborg har skapat och driver idag ett stort antal unika och personliga varumärken i hotell- och restaurangbranschen från Ystad i söder till Funäsdalen i norr. Som grund för alla projekt ligger destinationsutveckling och ett starkt engagemang av oss ägare med målsättningen att skapa upplevelser bortom det vanliga och våra gästers förväntningar. Målsättningen har från starten för 10 år sedan varit att skapa stamgäster.

ESS Group arbetar med att skapa unika mötesplatser som gestaltas av unika karaktärer. Genom vår passion, professionalism och personliga prägel skapar vi lönsamhet och gästupplevelser i världsklass.

I Göteborg driver vi idag Luxury Boutiquehotellet Pigalle och Lifestylehotellet Bellora. Söderöver i Malmö ligger pulserande MJ’S, destinationshotellen Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, samt exklusiva Villa Strandvägen. I augusti 2017 öppnade ESS Group sin största satsning hittills, spektakulära The SteamHotel i det 100 år gamla ångkraftverket i Västerås.

ESS Group är även aktiva partners i ett flertal restauranger såsom; Barabicu, Tranquilo, Villa Odinslund, Villa Johanneberg, Port du Soleil, Brasserie Lipp, 8ight samt Spik Studios som utvecklar inspirerande, personliga koncept inom hotell, restaurang och offentliga miljöer.

Sökord: lön, löner, löne, admin, administratör, administration, adminjobb, hrjobb, hr.jobb, koordinator, Skåne, Ystad, Skånejobb, Ystadjobb, Ystadsjobb, HR, Rekrytering, Karriär, Medarbetare, career, jobb, jobba, work, lönejobb, lönjobb, lönespecialist, löneassistent, hr generalist, specialist, lönadministratör, *HR*

 

Översikt

Placering

Ystad, SKÅ

Jobbtyp

Heltid, Tillsvidare

Branscher

Alla
Hotell
Restaurang och storhushåll

kontaktuppgifter

Ingrid Duvander

Tel: 0411 - 55 55 51

Mob: 0705 - 47 07 57

ingrid@hireq.se

Johan Sahlin

Tel: 0411 - 55 55 52

Mob: 0705 - 71 75 72

johan@hireq.se