|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Grafisk designer sökes till li...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Göteborg, Västra Götalands län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Deltid/Extra

Grafisk designer sökes till litet företag inom sportevenemang

Data/IT

Studerar du grafisk design? Vill du jobba på en flexibel arbetsplats där du kan få utlopp för din kreativitet i en praktisk miljö? Är du öppensinnad och orädd för att testa på nya saker? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting efter grafisk designer till vår kund som arbetar med att hjälpa föreningar och städer att planera, organisera samt utföra diverse sportevenemang. Kontoret har sin beliggenhet i Sisjön och jobbar både nationellt samt internationellt. Det är ett litet företag med stort hjärta och erfarenhet av att skapa upplevelser för livet. I tjänsten kommer du bland annat jobba med att ta fram logotyper, dokumentation samt ritningar inför evenemang. Du kommer också jobba i Excel för att ta fram templates och mallar.

Du kommer i rollen ha stor flexibilitet under ansvar, där du har möjlighet att jobba både hemifrån och på plats. Evenemangsbranschen är väldigt marknadsstyrd, vilket innebär att arbetsbelastningen kan variera. Vissa perioder kan det vara väldigt lite att göra, medan andra perioder väldigt mycket. Därför är detta ett exceptionellt jobb för exempelvis studenter.

Detta söker vi:

Vi söker dig har ett genuint intresse för design och vill jobba för ett företag där du känner att du kan påverka. Du kommer att vara ensam i din roll vilket kräver kreativitet, vilja och mod att testa på samt lära dig nya saker. Det kommer finnas god framförhållning i vissa projekt, medan andra projekt kan uppstå på kort varsel. Du behöver således vara en flexibel person som hanterar detta väl.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här