|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Global Director Sourcing & Sup...

Ladda upp ditt CV i dag!

Global Director Sourcing & Supply


Packsize is a disruptive, fast-growth pioneer in the On Demand Packaging space. We are ferociously focused on Sustainability, Saving Forests, and lowering the Carbon Footprint of our Client Partners. Leaders in the technology space, we serve as a critical ally to companies looking to right size their packaging. On Demand Packaging® gives companies unrivaled, just-in-time custom packaging solutions that make a right-sized box for every product, on demand. Packsize serves customers in over 25 countries and has offices in the US, Germany, UK, France, Australia, Sweden and Poland. www.packsize.com


 


Packsize är världsledande inom konceptet ”on demand packaging” och vi utvecklar smarta maskiner för våra kunder på den globala marknaden. Vi fortsätter vår expansion och rekryterar en Global Director Sourcing & Supply som ska hjälpa oss att nå nästa nivå strategiskt och operativt inom inköp, logistik, lager- och materialhantering på lokal och global nivå. Vi söker dig som är en riktigt duktig ledare och som trivs att jobba i ett snabbväxande tillväxtföretag.


 


Vi erbjuder:


Vi erbjuder en spännande tjänst där du kan göra stor skillnad och tillsammans med oss nå nya framgångar. På Packsize jobbar ca 430 personer, varav ca 100 i Enköping. I Enköping finns produktion för våra högteknologiska maskiner, R&D samt olika stödfunktioner. Vårt R&D-team är komplett och består av ingenjörer inom el, mekanik, elektronik/kontrollsystem, test och mjukvara.


 


I rollen som Global Director Sourcing & Supply kommer du att leda utvecklingen och ansvara för all verksamhet inom fyra olika områden: •        Sourcing

 •        Supply

 •        Logistik

 •        Customer Service


 


Uppdraget innebär att bygga uppstrukturer och processer för operativt och strategiskt arbete inom dessa områden. Det innebär att du jobbar nära organisationen och utvecklar processer som harmoniera inom de olika områdena. Det gör att vi kan jobba smartare och får bättre kontroll och bättre underlag för beslut och fortsatt tillväxt på global nivå. Till din hjälp har du ett 15-tal medarbetare som du får fullt personalansvar för. Du ingår i Management teamet och rapporterar till General Manager, som också utgår från Enköping.


 


Vem är du?


Vi söker en person som med engagemang, energi och analytisk skärpa vill vara med och utveckla bolaget inom dessa områden. Du är målmedveten, utvecklingsorienterad, affärsinriktad och lyhörd. Rollen innebär många kontakter inom organisationen. Det är därför viktigt att du är prestigelös och gillar att jobba tillsammans med andra människor, kombinerat med att självständigt kunna planera, utföra och utveckla ditt arbete på ett strukturerat sätt. Det är viktigt att du har ett intresse för kunder och produktionsutveckling. Du har en drivande och engagerande ledarstil som engagerar och motiverar medarbetare och du trivs att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter samtidigt som förbättringsarbete är naturligt för dig.


 


Din bakgrund • Logistik-, ekonom- eller ingenjörsutbildning på akademisk nivå

 • Gedigen ledarerfarenhet där ledarskap över andra chefer ingått

 • Bred erfarenhet från av att utveckla och leda inköps-  och logistikfunktioner

 • Erfarenhet av förändringsarbete med bevisat gott resultat

 • Goda kunskaper i Office-paket samt meriterande med kunskaper i SAP

 • Du har tidigare erfarenhet av tillverkande industri, gärna med R&D-verksamhet.

 • Meriterande med kunskaper inom Lean


 


Vi erbjuder ett spännande arbete där du får du chansen att jobba med avancerade produkter, kunniga medarbetare och bli delaktig i utveckling och produktion av högteknologiska produkter för framtidens förpackningssystem på en global marknad. Du blir en viktig spelare i vårt team och du får möjlighet att utvecklas i en kreativ och positiv arbetsmiljö.


 


Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sök tjänsten senast den 21 januari via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290. 

Översikt
 • PLACERING
  Enköping, UPP
 • BRANSCH
  Tillverkning - Övrigt
 • ANSTÄLLNINGSFORM
  Heltid
Om skills

Skills Rekrytering är företaget som fokuserar på att få människor och företag att växa tillsammans. Efter 15 år inom branschen Rekrytering & Search föddes idén med Skills.

Med Skills menar vi allt det som gör oss till de unika personer vi är; kompetenser, erfarenheter, färdigheter och personlighet.

Skills jobbar nära sina kunder i långsiktiga samarbeten där målet är att attrahera, rekrytera och behålla de bästa medarbetarna med rätt Skills. Vi hjälper er att bygga positiv energi med rätt person på rätt plats.