|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Frontendutvecklare med Tech Le...

 
 
 

Frontendutvecklare med Tech Lead roll!

Vi söker nu en grym Frontendutvecklare som vill ta en Tech Lead roll på ett framgångsrikt entreprenörsbolag!

Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Vi ställer höga krav på att våra konsulter är lyhörda för kundens behov samt arbetar utifrån Dfinds värderingar.

Om uppdraget hos Reforce
Vi söker nu en erfaren Frontend-utvecklare som drivs av utmaningar, vill jobba på ett spännande entreprenörsbolag och få möjlighet att ta en Tech Lead roll. Du kommer att få vara en del av ett tight team som ska bygga en ny produkt från scratch, där du kommer ansvara för frontend-delen. Detta innebär att du kommer få möjlighet att påverka valet av ramverk, verktyg, struktur och arbetssätt. Du kommer att vara en del av ett växande team som arbetar nära berörda parter i en stark teknisk miljö.

Hos Reforce kommer du att få:

? Utveckla och förbättra helt molnbaserade produkter

? En modern miljö som bygger på mikrotjänster, REST API:er, JS och React

? Arbeta i en riktigt agil miljö

? Ta ledningen när det kommer till frontendutvecklingen

? Påverka alla aspekter av utvecklingen

? Möjlighet att växa på dina egna villkor

Din profil
Du har minst 3 års erfarenhet av frontendutveckling av produkter som ställer höga krav på användarupplevelsen. Du brinner för teknik och design och vill ta lead inom området. Som person är du driven, älskar att koda och problemlösning. Du jobbar bra i korsfunktionella team med UX roller och backendutvecklare. Du får saker gjorda samtidigt som du har kul och vill jobba med de bästa.

Teknisk erfarenhet

 • Javascript, CSS, HTML
 • Minst 1 års vana av att arbeta med React
 • Continouos Integration, Continouos Delivery
 • RWD
Meriterande

 • Högskoleutbildning inom relevant område
 • Gamification
 • Docker
 • TDD
 • REST
 • Agile Development
 • Feature toggling
 • Git
 • A/B testning
Om Reforce
Reforce hjälper företag att accelerera sin strategi och affär som tjänst. Reforce International är den enda lösningsleverantören av praktisk strategisk realisering. De tror på att utmana det traditionella sättet att hjälpa företag att inse sin fulla affärspotential. En av hörnstenarna i deras verksamhet är ReExecute, deras eget strategibaseringsverktyg som de nu söker utvecklare till, som vill vara en del av deras resa och ta deras lösning till en helt ny nivå.

Vi kommer att intervjua löpande. Ansök direkt till peter.letowski@dfind.se

Startdatum: Snarast

Uppdragsgivare: Dfind IT


Ort: Stockholm

Detta är ett konsultuppdrag hos Reforce. På sikt kan det finnas en möjlighet till anställning hos dem.

Organisations-/företagsbeskrivning

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

Om Dfind IT
Dfind IT är Nordens första smarta IT-konsultbolag som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor inom IT. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.