|

Ta emot liknande jobb via mejl för

First Line Support/ Teknisk ku...

Med över 210 kollegor och mer än 50 000 användare är vi en Nordens största CRM-leverantörer. Efter 25 år i branschen vågar vi dessutom söga att vi kan det mesta inom CRM
First Line Support/ Teknisk kundtjänstmedarbetare

First Line Support/ Teknisk kundtjänstmedarbetare

Nu vill vi på Lime utöka och förbättra vår kundservice varför vi söker en ny supportstjärna som har både svenska och annat/andra nordiskt språk med sig i bagaget (gärna danska vilket vi saknar idag). Som medarbetare på vår First Line jobbar du framför allt med kundsupport i form av användarfrågor men även mer tekniska frågor, felsökning och utredningar kring våra egna programvaror Lime CRM, Lime Go och Lime Easy (som vi självklart utbildar dig i). Att kunna hålla många bollar i luften är en nödvändighet och ett krav.

Vad kommer du att jobba med?

Supportfrågorna är mycket varierande vilket är en tjusning med jobbet. Du kommer att ha massor av kundkontakt, främst via telefon men även via chatt och mail. Du behöver kunna mycket om mycket, och vara ett stöd för både våra kunder och dina medarbetare.

Vi på Lime är otroligt stolta över vår support; 98,8 % av våra kunder är mycket nöjda med servicen från vår support. Vill du ha smarta kollegor i ett företag med hög trivselfaktor där entreprenörsanda, teknik och trefika står högt i kurs? Då har du kommit rätt!

Finns du?

Du är nyfiken, vetgirig och gillar problemlösning i alla dess former. Vi tror också att du har en bakgrund som passar in på följande:

·         Teknisk allmänkunskap - är du den som alla vänner och släkt vänder sig till när det rör datorproblem?

·         Du kan göra dig väl förstådd på svenska, engelska i både tal och skrift. Ytterligare nordiska språkkunskaper är meriterande (gärna danska :)).

·         Erfarenhet inom serviceyrket med mycket kundkontakt

Stämmer följande in på dig? Då är det dig vi letar efter!

·         Du älskar att lösa problem och ser dem som en möjlighet till personlig utveckling.

·         Service minded och känsla för kundvård

·         Flexibel och pedagogisk (förklara hur saker fungerar så både gammelfarmor och en 7-åring förstår)

·         Engagerad och orädd

·         Tekniskt kunnig och lättlärd

Om tjänsterna(!) och Lime

Just nu söker vi faktiskt två nya kollegor, båda till vår First Line. Den ena tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning och den andra är en visstidsanställning till 2019-06-01. Så svar snabb med din ansökan. Båda tjänsterna har placering på vårt goa huvudkontor i Lund.

Vi gillar att prata om oss själva och om varför du borde vilja jobba här med oss. Istället för att skriva ner allt här har vi samlat ett gäng användbara länkar för dig, trevlig läsning:

·         Om oss (den korta historien om Lime) »

·         Våra fantastiska medarbetare, och kanske dina framtida kollegor? »

·         Och såklart, vår lista över varför du borde villa jobba här »

Sök bums!

Sugen på att vara en del av oss? Vi är måna om att få träffa dig så snart som möjligt och håller intervjuer löpande. 

Tipsa en vän Tillbaka

Översikt

Placering

Lund, SKÅ 22270

Bransch

Konsulttjänster
IT - Mjukvara
IT

Anställningsform

Heltid
Tillsvidare

Om oss

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.