|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Finsktalande ekonomiassistent ...

 
 
 

Finsktalande ekonomiassistent till bolag inom smyckesbranschen

Information om företaget
Vi söker två finsktalande ekonomiassistenter till vår kund som är belägen i Varberg. Företaget utmärker sig med en väldigt god företagskultur och god sammanhållning mellan kollegorna. Är du en social och driven individ som letar efter nya utmaningar kan du vara den vi söker! Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kommer huvudsakligen bestå av arbete med kund- och leverantörsreskontra för företagets olika butiker runt om i Finland. I denna roll kommer det även förekomma en del ekonomirelaterade och administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten passar dig som trivs att jobba tillsammans med andra och har gott sifferminne. Företagets målsättning är att du i den takt du utvecklas kommer att få ett större ansvar och mer avancerade arbetsuppgifter. Det finns därför stora möjligheter att växa inom företaget! Denna tjänst är på heltid och arbetstiderna är 8-17.

Din profil
Vi söker dig som har en ekonomi-examen från universitet/högskola alternativt läst ett gymnasialt program med ekonomi som inriktning. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet från en liknande roll som ekonomiassistent. Detta är inget krav men vi ser det som meriterande med erfarenhet! Vi söker dig som är flytande i finska i både tal och skrift, detta då det förekommer mycket kontakt med företagets finska butiker i denna tjänst.
Som person ser vi gärna att du är utåtriktad, positiv, initiativtagande och trivs med att jobba som en del av ett team. Tjänsten är under de första 6 månaders ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Avsikten är att efter de första 6 månaderna gå över till en direktanställning hos vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Meitä kuullaan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Dela jobbet:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share Icon
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Reskontra
  • Kategori: Ekonomi/Finans
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Varberg
  • Published: 2018-01-11

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.