|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Finsktalande administratörer t...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Finsktalande administratörer till Swedbank!


Söker du en första språngbräda ut i karriären? Är du finsktalande? Just nu söker vi för Swedbanks räkning två administratörer som ska stötta upp företagets seniora specialister i ett projekt. Har du vad som krävs? Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för Swedbanks räkning två administratörer till deras enhet Large Corporate & Administration i centrala Stockholm. Swedbank kommer arbeta med finska kunder och därför behöver de finsktalande och drivna administratörer som vill vara med och stötta upp. Uppdraget är initialt på tre månader, med chans till förlängning. Såhär beskriver en av medarbetarna i teamet Swedbank som arbetsplats:

Swedbank har varit en mycket bra start på min karriär där jag har fått möjligheten att arbeta på ett stort företag som varit en bra språngbräda in i arbetslivet. Det bästa med att arbeta på Swedbank är att det är ett väldigt seriöst bolag där jag fått bra stöd från mina chefer som lärt mig mycket och även belönar hårt arbete. Utöver det har vi väldigt roligt tillsammans på jobbet!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Just nu är Swedbank inne på en spännande resa där avdelningen Large Corporate & Institutions (LC&I) har flertalet olika projekt igång. För att avlasta befintliga medarbetare i projekten, medarbetare som är seniora specialister inom olika områden, söker Swedbank nu ett antal administratörer som ska stötta upp specialisterna inom arbetsuppgifter av något enklare karaktär.

Ni administratörer kommer att sitta i en gemensam grupp och arbeta tillsammans med Client Lifecycle Management-teamet (CLM). Arbetsuppgiften är av administrativ karaktär med visst inslag av analys.

Tjänsten passar dig som är ansvarsfull, noggrann och duktig på att driva ditt eget arbete framåt. Du är troligen nyexaminerad inom ekonomi och ser detta som den perfekta språngbrädan in i karriären.

Vi söker dig som

 • Har en examen från högskola eller universitet, gärna inom ekonomi

 • Är flytande i finska, engelska och svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på samtliga språk

 • Har erfarenhet av att arbeta i ett eller flera affärssystem

Som person är du ansvarsfull och duktig på att målfokuserat driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du har en positiv attityd. Arbetet innebär kontakt med flera interna enheter inom banken och det ställs därför som krav att du är duktig på att kommunicera. Vidare är du stresstålig och innehar en förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser det också som en självklarhet att du är samarbetsvillig och värderar en positiv stämning på arbetsplatsen.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 38,75 timmar/vecka

 • Placering: Centralt i Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Det gör dem till Sveriges största bank till antalet kunder. Som en stor bank är de en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där de verkar. De har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för deras kunder, ägare och för samhället i stort.

 • Stockholm
 • Heltid
 • Ekonomi/juridik/inköp
 • 14993405