|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Fastighetsintresserad ekonomia...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Malmö, Skåne län

Bransch

Ekonomi/Finans

Anställningsform

Heltid

Fastighetsintresserad ekonomiassistent sökes till försäkringsbolag!

Ekonomi/Finans

Vill du arbeta med ekonomi och administration? Är du på jakt efter en ny utmaning i arbetslivet? Har du ett intresse av fastigheter och ekonomi? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare.

Arbetet innebär primärt att arbeta backoffice på företagets byggskadeavdelning med administration och ekonomi. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att administrera betalningar, hantera fakturor mm. På sikt kan det även bli att du får reglera skador över telefon och ha direkt kundkontakt. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativtagande och beslutsförmåga.

Du kommer arbeta måndag-fredag mellan kl. 08.00–16:30. Tjänsten kommer att starta omgående. Du kommer få utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under uppdragsperioden som vi nu ser kommer pågå fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med ekonomi, administration och service i högt tempo.
Meriterande för tjänsten är om du har ett intresse av ekonomi, juridik, fastighetsförvaltning, byggingenjör eller liknande.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Välkommen med din ansökan redan i dag då vi håller löpande intervjuer!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här