|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Fastighetschef för kontor och ...

 
 
 
Fastighetschef för kontor och handelsfastigheter i centrala Göteborg.
Placering
Göteborg

Anställningsform
Heltid, Tillsvidareanställning
LEVEL

Vasakronan AB


På Vasakronan får du möjlighet att arbeta i en modern, aktivitetsbaserad miljö och blir del av en kultur som är öppen, trevlig och inkluderande. Du får också möjlighet att jobba i ett bolag som har ambition att vara i framkant i allt de gör - oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhetsfrågor. Att Vasakronans avkastning gå till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett ytterligare plus. Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. Med det följer ansvar och möjligheter.

För att se filmen om oss, se denna länk https://vimeo.com/212719792.

Fastighetschef för kontor och handelsfastigheter i centrala Göteborg.

Jobba långsiktigt och utveckla vår affär! I rollen som fastighetschef har du det övergripande resultatansvaret för en eller ett antal fastigheter inom affärsområdet. Fastighetschefen ansvarar för att upprätthålla goda relationer med kunderna i fastigheten. Det innebär bland annat att du på ett strukturerat sätt träffar och kartlägger kundernas verksamhet och deras behov. Vi är nämligen övertygade om att en god kundrelation och en förståelse för deras verksamhet leder till nöjda och lojala kunder.

Fastighetschefens övergripande mål är att identifiera möjligheter att förädla och utveckla det totala fastighetsvärdet. Det kan t ex ske genom omförhandlingar med befintliga kunder eller genom uthyrning av vakanta lokaler. För att nå bästa resultat i rollen som fastighetschef krävs ett nära samarbete med teamet men också andra specialistfunktioner inom bolaget där fastighetschefen har det arbetsledande ansvaret.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 5 personer. Tjänsten är placerad på Vasakronans kontor i centrala Göteborg och du rapporterar till chefen för affärsområde Göteborg Öst.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning samt 3–5 års erfarenhet av externa kundrelationer b2b och god förhandlingsvana. För att ha bästa förutsättningar att lyckas i denna roll tror vi att du har erfarenhet från en bransch närbesläktad med fastighetsbranschen och har grundläggande förståelse för fastighetsteknik. Har du dessutom kunskaper om fastighetsekonomi och erfarenhet av arbets- och/eller projektledning är det ett extra plus.

Du trivs bäst när du får vårda dina kundrelationer och att utveckla dessa vidare målmedvetet och med resultatfokus. Som person är du förtroendeingivande, har ett utvecklat affärssinne och en duktig förhandlare. Du är också en inspirerande ledare för de olika projektteam som jobbar med att utveckla fastighetsvärdet. Eftersom vi inom Vasakronan är generösa med att dela med oss av kunskaper, erfarenheter och information är det också viktigt att du gillar att samarbeta och att du stöttar dina kollegor så vi uppnår våra affärsmål.

Vi vill önska dig varmt välkommen till en spännande, utvecklande och framåtlutad arbetsplats!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
LEVEL
Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid! För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.
LEVEL