|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Farmaceut sökes på heltid till...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Stockholm, Stockholms län

Bransch

Övrigt

Anställningsform

Heltid

Farmaceut sökes på heltid till kund i Kungens Kurva!

Övrigt

Har du en utbildning från Receptarie- eller Apotekarprogrammet? Trivs du med en roll som innehåller utredningsarbete och problemlösning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en utav Europas största tillverkare av extemporeläkemedel till vården och apoteksmarknadens aktörer. De startades i början av 1970-talet och bidrar med läkemedel som kan rädda och förbättrar liv. De utvecklar och tillverkar individanpassade läkemedel för patienter med speciella behov, vilket sker i ett nära samarbete med specialister, landsting och myndigheter. Till deras Farmaceut avdelning söker vi nu en medarbetare till deras kontor i Kungens Kurva!

I rollen kommer du att arbeta i projekt, både för att utveckla nya beredningar och tillverkningsmetoder såväl som du kommer att jobba med produktvård och optimera produkter. Du kommer att arbeta med utredningsarbete, ta fram kompositioner och recept, där rollen består av arbete i labb, samla in data och dra slutsatser. I rollen kommer du att arbeta både självständigt och i grupp.
Tjänsten är på heltid med kontorstider och möjlighet till flex. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vård kund med kontor i Kungens Kurva. Uppdraget startar omgående och pågår till och med december, med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, med utbildning inriktat mot Farmaceut såsom Receptarie- eller Apotekarprogrammet. Tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter är meriterande. För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs med problemlösning, är strukturerad, ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här