|

Ta emot liknande jobb via mejl för

FMV söker flera säkerhetsmater...

Översikt

Placering

BLE

Bransch

Stat och kommun

Anställningsform

Heltid

Karriärnivå

Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)

Om Försvarets materielverk

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster.

Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se

    Dela det här jobbet

  • Email to a friend
  • Share

FMV söker flera säkerhetsmaterieltekniker till Karlskrona

Jobbeskrivning

Har du några års erfarenhet av arbete inom sjösäkerhetsmateriel eller brandbekämpningsmateriel? Har du god förmåga att arbeta självständigt och i grupp? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! 

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra FSV Marinverkstäder som är en enhet med ca 60 medarbetare. Vi har som uppgift att underhålla, modifiera, avveckla samt utföra systemstöd för räddnings- och dykmateriel, båtar och marina vapen- och sensorsystem samt anläggningar tillhörande Försvarsmakten m.fl., detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning samt tekniskt systemstöd.

Ditt arbete som tekniker
Som tekniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, modifiering och reparation av Marinens livräddnings och säkerhetsmateriel. Vanligt förekommande uppgifter är arbeten inom fartygsbunden säkerhetsmateriel såsom livflottar, räddningsvästar, rökdykarutrustning, immersionsdräkter och provtryckning av tryckkärl.

Exempel på övriga arbetsuppgifter är underhåll inom marinens förekommande dykerimateriel. Du skall aktivt delta i förbättringsarbete och verka för ordning och reda på arbetsplatsen och att uppmärksamma och rapportera avvikelser i kvalitet och arbetsmiljö.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig med flerårig arbetslivserfarenhet med förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du har formell kompetens och dokumenterad erfarenhet från arbeten inom sjösäkerhetsmateriel och/eller brandbekämpningsmateriel. Har du truck- och traversförarutbildning är detta meriterande. Du har gymnasieutbildning inom området mekanik/fordonsteknik, gärna kompletterad med el- och tele eller annan motsvarande utbildning/kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som tekniker planerar du och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. I ditt jobb är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetstandard samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi söker dig som kan anpassa dig efter situation och uttrycker en positiv attityd till arbetet och verksamheten.

Övrigt


  • Körkort lägst klass B.

  • Arbetet medför även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som i vissa fall utrikes.

  • Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal såväl som i skrift.Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under https://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV och betyg. Våra fackliga företrädare är Benny Atle–SEKO, Mikael Olsson – OFR-S. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Marcus Lundgren på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2018-01-21.

Varmt välkommen med din ansökan!  
FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se