|

Ta emot liknande jobb via mejl för

FLYGFRAKTSADMINISTRATÖR TILL C...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

FLYGFRAKTSADMINISTRATÖR TILL CARGO CENTER


Är du student och vill extrajobba som flygfraktsadministratör på Arlanda? Nu finns chansen för dig som vill arbeta administrativt och ta mycket ansvar. Fraktföretaget Cargo Center söker nu noggranna flygfraktsadministratörer till deras Export- och Flyggruppsavdelning.

Om tjänsten

Academic Work söker två Flygfraktsadministratörer till Cargo Center vid Arlanda.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cargo Center. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig åtminstone till efter sommaren 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Flygfraktsadministratör börjar du med att bli upplärd och arbeta på Exportavdelningen. När du satt dig in i arbetsuppgifterna och blivit varm i kläderna kommer du även lära dig uppgifter tillhörande det Cargo Center kallar Flyggruppen.

På Exportavdelningen kommer du huvudsakligen arbeta med att hantera fraktsedlar och registrera information i företagets system. Du kommer att arbeta med dataregistrering, där du snabbt och effektivt ska registrera information i systemet. På Flyggruppen ingår daglig kontakt med flygbolag och speditörer samt ett nära samarbete med företagets egen godsterminal. I tjänsten är du även ute i terminalerna för att checka av gods och liknande. Du kommer bland annat arbeta i flygbolagens egna system med att registrera detaljer för gods som ska med respektive flighter samt arbeta mot flygbolagens deadlines.

Vi söker dig som

 • Är student på Universitet eller Högskola och har minst tre terminer kvar av dina studier. Vi vill att du ska kunna jobba heltid under juli och augusti 2018.

 • Har väldigt god datavana och är snabb över tangentbordet.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då kundkontakt i tal och skrift förekommer på båda språken.

 • Lätt kan ta dig till Arlanda Flygplats under passtiderna, motivera detta i din ansökan.

Det är meriterande om du har arbetat med administration eller service tidigare men det är inget krav. Störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Som person är du självgående, stresstålig och motiverad att alltid göra ditt bästa. Du drivs av att ta mycket ansvar och att arbeta i en miljö som snabbt förändras. Arbetsklimatet präglas av öppenhet, gemenskap och ett gott samarbete.

Arlanda är ett säkerhetsklassat område vilket betyder att du kommer att registerkontrolleras enligt transportstyrelsens bestämmelser. Även utdrag ur polisens belastningsregister kommer att krävas vid en anställning.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Slutet av december 2017 alt början av januari 2018

 • Omfattning: På Exportavdelningen är arbetspassen under vardagar kl:9-15 alt 14-22. På Flyggruppen är arbetspassen vardagar samt helg kl:6-15 alt 14.30-01.00. Vi vill att du ska kunna jobba samtliga tider och schemaläggningen kommer vanligtvis att ske månadsvis i samråd med Cargo Center. Vi vill att du ska kunna jobba minst 2 pass/vecka.

 • Placering: Fraktvägen 45B, Arlanda

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cargo Centers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Cargo Center är ett företag som är specialister inom flygfrakt och arbetar ständigt proaktivt för att möta flygbolagens höga krav på service och synkroniserad logistik. De arbetar med flera av de största aktörerna inom båda deras kundkategorier, speditörer och flygbolag. Rollen är placerad på Arlanda Flygplats vilket innebär att du kommer arbeta i en internationell miljö. Företaget har ca 130 anställda.

 • Uppsala
 • Deltid
 • Kontor/administration/HR
 • 15002101