|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Förvaltare, deltid, till en va...

 
 
 
Herrgård i Stockholms Skärgård

Förvaltare, deltid, till en vacker Herrgård i Stockholms Skärgård

Vi söker ett par som kan agera förvaltare och eventuellt som hushållshjälp till en Herrgård på Värmdö - ett fast boende i Stockholms Skärgård ca 30 minuter från Slussen. Området är underbart vackert beläget vid vattnet med både permanent- och fritidsboende. Här ryms även blomster- och fruktträdgård samt växthus.

Fastighetsägaren söker nu ett par som är permanentboende året runt i ett av husen på området, där ni tar ansvar för tillsyn och förvaltning av egendomen. Hjälp med hushållsarbete och lättare reparationer och underhåll är en möjlighet men inget krav. 

Arbetsuppgifter/roller
Vi söker ett par som tillsammans ansvarar för att fastigheterna är i ordning och ser prydliga ut, invändigt och utvändigt. Vi söker personer som är ordningsamma och serviceminded till sinnet. Några exempel på arbetsuppgifter är tillsyn, underhåll, ansvar och uppföljning av andra underleverantörer, etc. En del av ansvaret är att organisera förvaltningen av trädgården (som hanteras av en extern firma), hantera underhåll av byggnader och tillhörande markområden. Detta görs genom att ansvara för att omgivande trädgård och växthus sköts, säkrar att reparationer och underhåll blir utförda samt tillsyn av anläggningar och maskiner. Det är inte ett krav att man behärskar alla delar själv; extern hjälp kan anlitas vid behov. Dock är det positivt om det finns erfarenhet och intresse av trädgårdsskötsel. Det är även viktigt att man är händig och har energi, men den viktigaste egenskapen är att man har en positiv inställning, att man är serviceinriktad och ordningsam.

Bakgrund
För båda rollerna krävs personer som är serviceminded och diskreta. Ni kommer vara ekonomiskt ansvariga för den löpnade driften och förvaltningen samt rapportera till fastighetsägarna. Ni behöver därför vara ekonomiskt sinnade, men specifika ekonomikunskaper är inget krav.

Vi ser gärna att någon av er tidigare har arbetat inom hotell, restaurang, trädgårdsarbete eller liknande. Ni är öppna och positiva och trivs med att det är ordning och reda omkring er. Någon av er bör vara händig och gärna tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter som vaktmästeri, inom fastighetsskötsel eller som hantverkare. Tekniskt kunnig och trädgårdsintresserad är egenskaper som ni med fördel kan identifiera er med.

Fastighetsägaren ser detta som ett åtagande för er på lång sikt och söker därför ett par som ser skärgårdslivet som en livsstil och inte som något man vill ”testa på”. Vi ser gärna sökande par på 50 plus, som både är trygga i varandra och i sig själva, har man hund är detta välkommet.

Villkor
Uppdraget innebär förmånliga avtal men det förutsätter att båda har andra hel- eller deltidsarbeten utanför detta uppdrag.

Tjänsterna innebär visst underhåll större delen av året. Båda tjänster kräver fastboende på plats under hela året.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen attAna Aosta på ana.acosta@roirekrytering.se 

Ansökan

Delge oss er ansökan så kan vi inleda ett samtal med denna som grund. Beskriv med fördel er erfarenhet, familjesituation och varför detta skulle vara intressant för just er i ansökan. Ni ansöker till tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” Vi tar ej emot ansökningar via e-post

Vi ser gärna att ni ansöker snarast, dock senast den 16 augusti. Tillsättning beräknas till våren 2018.

Välkommen med er ansökan!

 

Översikt

  • Omfattning:
    Heltid
    Tillsvidare

Roi socialt