|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Försäljningsingenjör till Weid...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad


Försäljningsingenjör till Weidmüller 
Distrikt Norrland


Arbetsbeskrivning
Som försäljningsingenjör hos Weidmüller kommer du främst ansvara för att utveckla våra befintliga kunder i Norrlandsdistriktet. Rollen innefattar även att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter. På Weidmüller jobbar vi nära våra kunder i ett långsiktigt affärsförhållande.

Du kommer att ingå i ett team med 7 försäljningsingenjörer, 3 innesäljare, 3 teknisk support och du rapporterar till försäljningschefen.

Vi erbjuder 
Ett fritt och självständigt säljjobb i ett framgångsrikt internationellt familjeföretag med innovativa och högkvalitativa produkter. 


"Vi erbjuder utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i ett globalt företag som är under stark tillväxt i Norden! Att arbeta hos Weidmüller innebär snabba beslutsvägar och vara en del av vårt starka team som har en stor vilja att supporta varandra till framgång".  
Michael Beronius, Försäljningschef


Din bakgrund
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av teknisk försäljning, meriterande inriktning el/automation. Du har erfarenhet av och trivs med att jobba självständigt under eget ansvar.

För att nå framgång i rollen har du en naturlig fallenhet för att vilja överträffa kundens förväntan. Du är säljaren som vill göra skillnad.

Övriga kvalifikationer:

  • Bred affärsförståelse och är van att driva affärsprocesser
  • Förmåga att utveckla kundrelationer
  • Agerar långsiktigt och strategiskt
  • Har ett stort kundfokus
  • Arbetar metodiskt och strukturerat
  • Har en hög tillgänglighet
  • Drivs av att göra affärer

Resor: Ca 40 övernattningar per år.
Bostadsort: Området kring Umeå/Sundsvall.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson 0708-30 65 43.

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.  


Weidmüller - Partner inom Industrial Connectivity. Som erfarna experter hjälper vi våra kunder och partner över hela världen med produkter, lösningar och tjänster i industriell miljö för kraft, signal och data. Vi är bekanta med deras industrier och marknader och medvetna om kommande tekniska utmaningar. Därför utvecklar vi kontinuerligt innovativa, hållbara och praktiska lösningar för deras individuella behov. Tillsammans sätter vi standarder inom Industrial Connectivity. Weidmüllerkoncernen har produktionsanläggningar, försäljningsbolag och representanter i mer än 80 länder med 4 400 anställda. Läs mer på www.weidmuller.se.


Ansök här