|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Försäljningschef / Sales Manag...

 
 
 
Försäljningschef / Sales Manager till Dustin Specialist Software and Infrastructure
Rekrytering sker löpande
Nacka Strand
Ansök nu

Drivs du av att leda och vidareutveckla ett engagerat säljteam? Vill du arbeta med att bredda stora affärer mot Dustins största kunder? Dustin fortsätter att växa och vi satsar ytterligare på vårt fokussegment LCP (Large Corporate & Public). Vi söker nu en Försäljningschef för att ta hand om vårt Specialistsälj inom områdena Software och Infrastructure.

Jag som rekryterar till den här rollen heter Anna Wallert, Sales Director LCP, och för mig är det viktigt att arbetet präglas av energi, samarbete, delaktighet och framförallt glädje. Genom detta tror vi på Dustin att vi får hållbara medarbetare som utvecklas och stannar hos oss över tid. Jag söker en ledare som vill coacha sitt team till en ny dimension. Affärsområdena Software och Infrastructure är viktiga för Dustins resa framåt.

Som försäljningschef inom SW och Infrastructure kommer du att leda arbetet för ett team med 10 Specialister. Ditt fokus är att utveckla dessa 2 affärsområden tillsammans med ditt team och med våra strategiska partners. Dina Specialister ingår i kundteam och arbetar ihop med kundansvarig. Vi driver våra kundportföljer med långsiktighet och nytänkande, med fokus på såväl nykundsbearbetning som förädling och vidareutveckling av våra befintliga kunder. Din vardag är mångfasetterad och innehåller bl.a.:

  • Resultat- och säljansvar
  • Affärsområdeansvar
  • Personal- och arbetsmiljöfrågor
  • Utforma businesscase
  • Förhandla och skapa allianser med partners, tillverkande m.fl.
  • Driva förbättringar – prioritera och organisera inom de 2 affärsområden
  • Kvalitet-, produktivitet- och effektiviseringsfrågor

Kvalifikationer

För att trivas i rollen har du ledarerfarenhet från försäljning inom IT-området eller en bransch med teknisk inriktning. Troligtvis har du erfarenhet av att sälja Software eller IT-infrastruktur. Du är van att leda ett professionellt team med självgående seniora personer. Nyckeln till framgång hos oss ligger i tidigare erfarenhet från direktförsäljning mot kund och arbete i en matrisorganisation. Vårt erbjudande är komplext och en av dina viktigaste utmaningar ligger i att förankra och driva lösningsförsäljningen mot nya höjder. Du har förhandlingsvana och kan, om det behövs, ta en projektledande roll både internt- och externt.

Som ledare har du ett coachande förhållningssätt och får energi av att stötta och hjälpa dina medarbetare till framgång, både som förebild och med tydligt målfokus. Du förstår värdet av en strukturerad och systematisk säljprocess och vi tror att du har flerårig erfarenhet från ledande roller som innehållit allt från portfölj- och kontoplanering till prognos- och budgetarbete. Ur ett affärsperspektiv står du för ett starkt affärsmannaskap med tungt kundfokus, i kombination med ett gediget intresse för att skapa dialog och tydliga samarbetsvägar med såväl externa partners som internt. Allt för att nå maximal räckvidd och genomslagskraft i affären.

Din vardag på Dustin är omväxlande men handlar mycket om att coacha och utveckla ditt säljteam. Kundfokus, effektivitet och förståelse för affären är viktigt för att vi ska vara framgångsrika, och här spelar du en viktig roll. Du har varierande arbetsuppgifter och din vardag hos oss blir allt annat än tråkig!

Vi erbjuder dig en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med familjeliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Våra värderingar präglar våra arbetsplatser och vi strävar efter att hållbarhet och mångfald ska vara en integrerad del av våra processer och genomsyra hela företaget. Vi har det roligt och jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss.

Sökord: sales manager, försäljning, försäljningschef, sälj, säljchef, chef, säljcoach, ledare, sales, säljare, account manager

Översikt

Placering

Nacka Strand

Kategori

Sales & Business Development

Anställningsform

Heltid

Tillsvidare

Bransch

IT

Kontaktuppgifter


Win as a team

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Hos oss får du jobba med engagerade medarbetare som drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen på Dustin är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att det berikar oss som företag om våra medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter. Genom kravställning på rekryteringsprocessen, regelbunden uppföljning och framhävande av de goda exemplen jobbar vi mot en bättre jämställdhet i hela koncernen