|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Försäljningsassistent Sekretar...

Lidl banner

Försäljningsassistent Sekretariat Örebro

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

 

Vi söker nu en försäljningsassistent för att förstärka teamet på Sekretariatet. Placering är vid vårt regionkontor i Örebro som ligger i anslutning till vårt fastighetskontor.

 

Din roll

Sekretariatet är en viktig knutpunkt dit alla i företaget någon gång vänder sig för att få hjälp och du bidrar till att ge en positiv upplevelse. Som försäljningsassistent arbetar du dagligen med övervägande administrativa uppgifter,  inköp och uppföljning av diverse butiks- och kontorsmaterial, telefontjänst, besök och posthantering samt att koordinera och boka logi och resor. Du sammanställer och utvärderar material och rapporter samt ansvarar för digital information mellan avdelningar och positioner. I rollen ingår också att ansvara för iordningsställande av konferensrum, köksutrymme, koordinering av möten och utbildningsadministration. Du har kontinuerlig kontakt med Lidls försäljningsavdelning och är ansiktet utåt både internt och externt.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du naturligt serviceinriktad, strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt samt har en vilja att lära dig nya varierande uppgifterna. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare och har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du har lätt för att samarbeta i grupp, men kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter. Du har en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och  Unionen/Akademikerförbunden.

 

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken "Ansök nu" som du hittar i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och bifogar cv samt personligt brev. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 22 januari 2018. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

 

Om Lidl

Lidl öppnade sin första butik i Tyskland på 70-talet och har växt snabbt sedan dess. Idag är vi en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker i över 25 länder. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Vi har idag närmare 170 butiker och finns representerade från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar ca 3600 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Vi har även tre fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Örebro och Malmö.

Som en stor dagligvarukedja påverkar vår verksamhet samhället omkring oss. Därför är det viktigt för oss att agera som ett ansvarsfullt företag och bidra till en hållbar utveckling för människa och miljö. Hela vår affärsverksamhet ska genomsyras av hög kvalitet och det gäller allt från hur vi producerar våra varor, driver våra butiker och behandlar våra anställda. För att kunna hålla våra låga priser behöver vi vara lite extra smarta och hushålla med våra resurser. Därför går lågt pris och arbetet med att bidra till en hållbar utveckling hand i hand.

ANSÖK HÄR

  Översikt

  Placering

  Örebro, ÖBRO

  Jobbtyp

  Heltid
  Tillsvidare

  Publicerad

  1/13/2018

  Bransch

  Detaljhandel

  Läs mer om Lidl

  jobb.lidl.se

  Läs företagspresentation