|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Försäkringsrådgivare - Inbound...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Gjensidige-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, och är noterad på Oslo Börs. Vi har cirka 4000 medarbetare och erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuds också bank, pension och sparande. Intäkterna 2016 var 25,5 miljarder NOK och de totala tillgångarna utgjorde 136 miljarder NOK.

Försäkringsrådgivare - Inbound Privatmarknad
Gjensidige i Sverige befinner sig i en stark tillväxtfas och just nu letar vi efter fler drivna medarbetare till vår kundservice i Malmö. Gjensidige är en trygg arbetsgivare med historik från 1800-talet. Som medarbetare hos oss blir du en del av en trivsam arbetsplats med högt tempo och varm gemenskap och en kultur där vi premierar service- och försäljningsprestation.
 
Om tjänsten
På vår kundservice är huvudfokus att skapa en så trygg och enkel vardag som möjligt för våra kunder. Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest.  
 
Arbetet innebär att hjälpa våra privatkunder med rätt försäkringsskydd när de ringer in till oss. För oss finns ingen motsättning mellan försäljning och service, tvärtom ser vi ofta att det ena leder till det andra. Hos oss är medarbetarna den viktigaste beståndsdelen i vår verksamhet, eftersom det är de som gör skillnaden i kontakt med våra kunder.  
För att du ska vara maximalt förberedd inför ditt arbete får du en gedigen utbildning i våra produkter, system och försäljning under dina första veckor hos oss.
 
Vem är du?  
Du har erfarenhet från kundservice och försäljning, gärna via telefon. Du har även dokumenterad framgång i att bemöta kunder och skapa resultat. Ett av våra ledord är att göra det komplicerade enkelt, varför det är viktigt att du har en förmåga att kommunicera på ett kompetent och okomplicerat sätt i tal och skrift.  
 
Som person är du driven, målinriktad och har en god kunskap om kundernas behov. Vidare är du ödmjuk och har lätt för att skapa förtroende.  
 
Vi erbjuder dig  
Vi försäkrar det som betyder allra mest för våra kunder. Därför är det viktigt att vi som anställda motsvarar denna höga ambitionsnivå både vad gäller inställning och löpande kompetensutveckling. På Gjensidigeskolan har vi egna program för dig som kan lite och för dig som kan mer. Här kan du utveckla dina färdigheter och prova idéer. Vi ser att du tar initiativ och ansvar för din utveckling och förkovrar dig när tillfälle ges.
 
Vi arbetar med ett av marknadens främsta provisionssystem, utöver tryggheten du har i en marknadsanpassad grundlön.  
Vi är stolta över att ha en energisk, utvecklande, upplyftande och bekräftande kultur på arbetsplatsen. Vi är trots det aldrig tillfreds utan strävar efter att bli bättre varje dag. Detta visar sig bland annat i att vi, oavsett hur länge vi jobbat med det vi gör – alltid sätter av tid varje vecka för att träna på det vi gör till vardags.  
 
Arbetstiden är förlagd på dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rhobin Wallgren. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!  
 

Jobbtyp:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-01-19

Placeringsort:
Malmö

Skicka ansökan

Hemsida:
https://gjensidige.se

Kontakt:

Rhobin Wallgren 
0733305664