|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Förrådstekniker till Pfizer He...

 
 
 

Förrådstekniker till Pfizer Health

Vi letar nu efter en förrådstekniker till vår attraktiva kund Pfizer Health i Strängnäs. Här letar vi efter dig som trivs i kommunikativa roller såväl som administrativa. Motiveras du även av samarbete och att arbeta operativt samt strategiskt? Då har Randstad en tjänst för dig. Med dig i bagaget har du minst 2 års arbetslivserfarenhet samt truckkort A1-4 + B1-4. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot en kaffe och ett samtal ihop med dig!

Omfattning: Heltid, måndag-fredag 07:00-15:25 alternativt 14:00-22:00. Start enligt överenskommelse och med uppdragslängd på 6 månader. Eventuell chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:
Här välkomnas du till en stor och öppen produktionsmiljö i Strängnäs. Pfizer Health är ett globalt ledande bolag inom sin bransch och i Strängnäs finns den enda tillverkande siten i Sverige. På arbetsplatsen är det en öppen och familjär känsla och du kommer få flertalet trevliga kollegor. I närheten av arbetsplatsen finns goda kommunikationsmöjligheter.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Godsmottagning och lagerhantering av råvaror och förbrukningsmaterial.
  • Skriva, schemalägga, utföra och avbokning av material från lista och arbetsorder samt avbokning av material från lista och arbetsorder.
  • Plock, pack och skeppning av produkt.
  • Provtagning i vatten, inventering och etanolredovisning.
  • Bistå vid inspektioner samt avvikelseutredningar och utförandet av återgärder.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Minst 2 års erfarenhet av yrkeslivet.
  • Truckkort A1-A4 samt B1-B4.
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom system samt god datorvana.
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är givet noggrann och trivs i att arbeta organiserat. Vi tror även att du trivs i arbete som kan vara högt och lågt. Visst har du även ett starkt driv? Det kanske till och med yttrar sig i att du gärna kommer med egna idéer och förbättringsförslag. Visst trivs du även i samarbete såväl som i självständigt arbete? Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en uppskattad kollega hos oss!

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet av lager och logistik samt GMP utbildning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.